Piata de Craciun Viena & Salzburg, Austria
De la 651 €

Piata de Craciun Viena & Salzburg, Austria

Pachet de vacanță
Creat: luni, 1 iulie 2024
Ref ID: 9983325
Tarif/ persoană De la
651 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 1 iulie 2024

Itinerarul tău pe zile

27 nov.
Transport de la București la Viena
Plecare
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines - OS788
06:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:20 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
1h 40m 1 PC Non-stop Tarif: CLASSIC
Transport:  OS788
Clasa de cabină: Economy
27 nov.
1. Viena
Ai cazare aici
Despre destinație:

Bun venit în inima Europei, acolo unde eleganța și istoria se întâlnesc armonios - în Viena, bijuteria culturală din Austria. Orașul își deschide porțile către o călătorie inedită, plină de farmec și rafinament. Viena te invită într-o incursiune captivantă în cultura sa bogată și istorie impresionantă. De la cafenelele romantice care au inspirat marile minți la muzica clasică ce răsuna în sălile de concert, fiecare colț al acestui oraș respiră artă și tradiție.

Explorează centrul istoric, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, o comoară a istoriei și muzicii, un loc unde poezia și cultura se împletesc. Aici, vei fi cucerit de Ringstraße, un bulevard elegant ce înconjoară inima orașului. Aici, vei avea parte de o incursiune prin palate regale, muzee fascinante și grădini încântătoare. Nu uita nici de Palatul Schönbrunn, unul dintre cele mai impresionante monumente din Austria.

Fie că te uimești într-un muzeu de prestigiu sau te pierzi în străzile pietonale pline de buticuri și terase cochete, fiecare pas dezvăluie o poveste nouă. Lasă-te cucerit de nostalgia și măreția acestui loc, unde fiecare stradă pietonală ascunde comori culturale. Include Viena în cele mai frumoase experiențe de călătorie!



Mai multe informații
27 nov.
Transfer
Transfer de la Wien Schwechat (VIE) la Lenas Donau

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
  • No waiting time
30 nov.
Închiriere masină
A FIAT 500
Vienna
SIMMERINGER HAUPTSTRASSE
10:00 - 30 nov. 2024
Salzburg
SALZBURG AIRPORT
18:00 - 2 dec. 2024
Driver age

Minimum 25, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 775
Theft protection
with excess up to 625 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 625 EUR
Pickup

SIMMERINGER HAUPTSTRASSE - Telephone: 01 79542661

SIMMERINGER HAUPTSTR.2

Program: 08:00 - 16:00
Dropoff

SALZBURG AIRPORT - Telephone 01 79542661

INNSBRUCKER-BUNDES-STR 105

Program: 08:00 - 20:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Viena la Salzburg
Niciun mijloc de transport selectat
30 nov.
2. Salzburg
Ai cazare aici
Despre destinație: Salzburg, locul de naștere al lui Mozart, se află la granița dintre Austria și Germania. Râul Salzach separă vechiul și noul oraș Salzburg. Orașul vechi este impresionant și concentrat. Se centrează în jurul largului Residenzplatz și este în mare parte o zonă pietonală. Orașul relativ nou se centrează în jurul Mirabellplatz și Markartplatz. Dealurile impresionante ale Salzburgului se ridică direct din orașul vechi. Cea mai vizibilă fortificație de pe deal este Hohensalzburg, construită de-a lungul secolelor pe un sit antic celtic și roman, și acum este cel mai mare castel medieval complet conservat din Europa. Pentru splendoare de alt gen, vizitați Castelul Mirabell și grădinile sale, situate chiar lângă râul Salzach și Universitatea de Muzică și Arte Mozarteum. Castelul a fost construit de un arhiepiscop pentru curtezana sa iubită. Puteți să vă plimbați prin grădinile extravagante de trandafiri și flori și să vă minunați de piticii de piatră din Zwerglgarten. Pentru a afla mai multe despre Mozart și viața sa, mergeți la Geburtshaus, casa în care s-a născut Mozart. Strada în sine merită o privire, semnele de breaslă și decorațiunile pictate pe pereți sunt aproape așa cum erau la momentul nașterii lui Mozart. Casa expune picturi, scrisori și decoruri de scenă pentru diversele opere pe care Mozart le-a scris. Protejat de munții împăduriți, Salzburg este un oraș de încântare a cărui voce se exprimă în unele dintre cele mai sublime muzici din lume, compuse de fiul său preferat, Mozart. Epoca care a produs geniul muzical neegalat al lui Mozart a construit și frumoasele castele și biserici ale Salzburgului și a generat o dragoste de muzică care trăiește și astăzi în nenumăratele serii de concerte și festivalul anual de vară din Salzburg.
Mai multe informații
02 dec.
Transport de la Salzburg la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43234
16:40 - Salzburg, Salzburg (SZG)
19:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 55m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43234
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
651 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 5
Această vacanță include
Destinations 2
Zboruri 2
Hoteluri 2
Masini 1
Transfers 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne