Self drive Portugalia - 29 iulie
De la 834 €

Self drive Portugalia - 29 iulie

Best Deals Wizz
Creat: vineri, 21 iunie 2024
Ref ID: 9857015
Tarif/ persoană De la
834 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: vineri, 21 iunie 2024

Despre vacanță

Itinerarul tău pe zile

29 iul.
Transport de la București la Coimbra
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43197
14:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:20 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
4h 45m 1 PC Non-stop
Transport:  W43197
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [LIS] INDIV / 7N LIS29JUL

29 iul.
1. Coimbra
Ai cazare aici
Despre destinație: Coimbra este un oraș cu străzi abrupte, înăbușitoare deasupra râului Mondego. Nici un oraș din Portugalia, cu excepția Lisabonei, nu poate fi comparat cu acest oraș universitar în importanță culturală și istorică. Fondată în 1290, universitatea a fost mult timp centrul de învățare în Portugalia. Dacă puteți, vizitați Coimbra în timpul arderii de la Fitas la începutul lunii mai, o sărbătoare care durează o săptămână, oferind muzică live în fiecare noapte. Urcați scările sub Arcul lui Almedina în districtul superior al orașului și vizitați Universitatea Veche, cu muzeu, capela și bibliotecă. La câțiva pași de centrul istoric se află partea cosmopolită a orașului, o promenadă modernă plină de restaurante de lângă râu, baruri elegante cu terasă și magazine la modă. Acest oraș fermecător, plin de cultura portugheză, are un oraș vechi splendid, plin de biserici istorice și alei medievale și cu agitația vieții studențești.
Mai multe informații
29 iul.
Închiriere masină
Peugeot 2008
Lisboa Humberto Delgado Airport
Lisbon Airport
18:30 - 29 iul. 2024
Lisboa Humberto Delgado Airport
Lisbon Airport
14:00 - 5 aug. 2024
Driver age

Minimum 19, Maximum 99

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1200,00
Theft protection
with excess up to 1.200 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 1.200 EUR
Pickup

Lisbon Airport - Telephone: +351308810777

Av. Severiano Falcão 2

Program: 07:00 - 23:00
Once you have collected your luggage, come out of the arrivals hall and cross the first zebra crossing right in front of you and here you will find the Centauro shuttle bus to take you to our offices near to the airport.
Dropoff

Lisbon Airport - Telephone +351308810777

Av. Severiano Falcão 2

Program: 07:00 - 23:00
Once you have collected your luggage, come out of the arrivals hall and cross the first zebra crossing right in front of you and here you will find the Centauro shuttle bus to take you to our offices near to the airport.
Transport de la Coimbra la Porto
Niciun mijloc de transport selectat
30 iul.
2. Porto
Ai cazare aici
Despre destinație:

Porto este un loc ce te poartă într-o călătorie pe meleaguri pline de povești mărețe și aromele vinului său celebru. Explorarea începe pe magnifica Avenida dos Aliados, o alee încântătoare, marginită de renumitele Praça General H. Delgado și Praça da Liberdade. Dar adevărata comoară a orașului se găsește în pitorescul cartier Ribeira, aflat pe malul râului, un loc declarat sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Centrul orașului te invită să te pierzi printre statui și mozaicuri. În apropiere, catedrala imensă din Porto se înalță solemn, amintind de gloria trecutului său roman, cu fundații masive de granit și ferestre mici ce ascund un interior misterios. Descoperă plăcile albartre de ceramică la fiecare colț de stradă. Iar Ribeira, cu malurile sale pline de viață, cu magazine și restaurante fermecătoare, te încântă la fiecare pas. Torre dos Clérigos, simbolul inconfundabil al orașului, te așteaptă să urca cele 240 de trepte pentru a admira priveliștea uluitoare asupra orașului.

O călătorie în Porto nu este completă fără a vizita una dintre celebrele bodegas, unde poți descoperi secretele procesului de producție a celebrului vin de Porto. Și nu uita să faci o oprire la uimitoarea Bibliotecă Lello, locul care a inspirat lumea lui Harry Potter, cu celebra sa scară în spirală.



Mai multe informații
Transport de la Porto la Cascais
Niciun mijloc de transport selectat
01 aug.
3. Cascais
Ai cazare aici
Despre destinație: Cascais este un mic oraș de plajă din Portugalia, lângă coasta Estoril din zona metropolitană Lisabona. Cascais, fostă reședință a familiei regale și pionier al turismului în Portugalia, este un oraș fermecător. Dominat de golf și cetatea impunătoare, centrul istoric este plin de comori arhitecturale de caracter religios, militar și civil. În același mod, muzeele mării, Casa das Histórias de Paula Rego și Muzeul Municipal Contele de Castro Guimarães trebuie să vadă și atracțiile. Cascais este înconjurat de plaje populare, cum ar fi Guincho Beach, la vest, și munții luxurianți Sintra din nord. O parte din litoralul său este stâncă și atrage turiștii pentru seascapes și alte locuri de interes natural, cum ar fi Boca do Inferno. De asemenea, devine o destinație populară de golf, cu mai mult de 10 terenuri de golf în apropiere. Surf, navigație, windsurfing, kite surfing și sunt, de asemenea, populare în regiunea din jurul orașului Cascais datorită condițiilor meteorologice favorabile, vântului și mării. În 2007, Cascais a fost gazda oficială a Campionatului Mondial ISAF în navigația cu bărci de curse și iahturi.
Mai multe informații
Transport de la Cascais la Lisabona
Niciun mijloc de transport selectat
02 aug.
4. Lisabona
Ai cazare aici
Despre destinație:

Lisabona îți deschide porțile către o istorie bogată și cultură aparte. Orașul celor șapte dealuri stă amplasat grațios pe malurile râului Tajo și te așteaptă să explorezi muzeele sale încărcate de povestiri fascinante, imensul său port și arhitectura sa eclectică, ce îmbină influențe din secolele al XIV-lea și al XV-lea cu modernitatea secolului XXI. Districtele Belem și Baixa îți dezvăluie secretele unui trecut glorios, în timp ce centrul istoric al orașului te îmbie cu străzi pietruite și alei pitorești. Pentru cei pasionați de natură, Parcul Forestier Monsanto este o oază de verdeață, perfectă pentru plimbări relaxante sau picnicuri în aer liber. 

Lisabona nu este doar un oraș, ci și o experiență. Simte pulsul vieții nocturne în districtul Bairro Alto, unde restaurantele și barurile îți încântă simțurile cu muzică live și atmosferă efervescentă. Fie că ești pasionat de jazz, reggae sau muzică electronică, vei găsi mereu ceva care să-ți satisfacă gusturile. În fiecare colț al orașului, vei descoperi o Lisabona plină de viață, cu o ofertă bogată de divertisment și cultură. Indiferent de preferințele tale, Lisabona te întâmpină cu brațele deschise și îți promite o călătorie memorabilă!



Mai multe informații
05 aug.
Transport de la Lisabona la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43198
18:00 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
00:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 4h 15m 1 PC Non-stop
Transport:  W43198
Clasa de cabină: Economy
Descriere:

TGN [LIS] INDIV / 7N LIS29JUL

Observaţii:

Ziua 1: Dupa sosirea in Lisabona vei prelua masina de la biroul dedicat din aeroport, iar aopi vei pleca spre prima locatie a circuitului, Coimbra.

Self drive Lisabona - Coimbra

Self drive 206 km. Astazi vei pleca catre un oras extrem de frumos al Portugaliei, Coimbra. Traversat de Raul Mondego, Coimbra este orasul natal a 6 regi portughezi. Tot aici a fost infiintata prima universitate din Portugalia si una dintre cele mai vechi ale Europei.


Ziua 2: Self drive Coimbra - Porto

Self drive 125 km. Astazi vei ajunge in Porto, un oras superb, al doilea ca importanta, dupa capitala Lisabona. Restul zilei este liber pentru a-ti petrece timpul asa cum doresti, explorand pe indelete acest oras cu totul deosebit.


Ziua 3: Zi libera Porto

Ai la dispozitie aceasta zi sa explorezi orasul pe cont propriu. Unul dintre produsele Portugaliei apreciate la nivel mondial este Vinul de Porto. Numele sau vine de la faptul ca statea inchis in pivnitele din orasul-sora al Porto-ului, Vila Nova de Gaia, cel de peste rau. Arhitectul italian Nasoni a desenat un turn care a fost construit in zonele centrale ale orasului, devenind pictograma sa: Torre dos Clerigos. Un pod de otel de doua etaje - Ludovic I si un pod feroviar - Maria Pia, au fost contruite amandoua de arhitectul Gustave Eiffel, la fel ca si gara, considerata a fi una dintre cele mai frumoase din Europa. De curand (1996), centrul istoric (care dateaza din Evul Mediu) a intrat in patrimoniul cultural mondial UNESCO.


Ziua 4: Self drive Porto - Sintra - Cabo da Roca - Cascais

Self drive 344 km. Astazi vei parasi orasul Porto, indreptandu-te spre sud, catre fermecatorul oras Cascais. Iti propunem sa vizitezi Sintra, oras recunoscut pentru farmecul sau inca din vremea ocupatiei maure. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica. Poti continua traseul cu vizita la Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale, iar spre seara vei ajunge in Cascais, fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic.


Ziua 5: Self drive Cascais - Lisabona

Self drive 32 km Astazi vei parasi orasul Cascais si te vei indrepta spre Lisabona. Inainte de plecare vei putea face o plimbare prin centrul Cascais.


Zilele 6-7: Zile libere Lisabona

Lisabona abunda in atractii turistice. Poti incepe explorarea orasului cu Ponte 25 de Abril (Salazar), pod suspendat ce traverseaza Raul Tagus legand Lisabona de Almada (pod comparat cu Golden Gate - San Francisco). Continuand pe firul Raului Tagus poti ajunge la Alfama, cel mai vechi cartier al Lisabonei cu magazine cu suveniruri si produse de artizanat. Aici vei avea sansa de a gusta din faimosul vin Porto. Apoi te poti indrepta catre centrul orasului, Baixa, unde pot fi vizitate cateva din faimoasele piete ale Lisabonei: Praca do Comercio, Praca de D. Pedro IV, Praca dos Restauradores.


Ziua 8: In ultima zi vei pleca de la hotel catre aeroport, unde vei preda masina, la biroul dedicat. Va urma apoi zborul catre casa.


Tarif/ persoană De la
834 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinations 4
Zboruri 2
Hoteluri 4
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne