Sejur Zadar & Lacurile Plitvice, Croatia - mai 2024
De la 935 €
Zadar, Croaţia

Sejur Zadar & Lacurile Plitvice, Croatia - mai 2024

Sejur (Zbor + Hotel)
Creat: joi, 15 februarie 2024 - Plecare: vineri, 24 mai 2024
Ref ID: 8028862
Tarif/ persoană De la
935 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 15 februarie 2024 - Plecare: vineri, 24 mai 2024

Despre destinație

Zadar este un oraș din Croația situat pe Marea Adriatică. Este al cincilea cel mai mare oraș croat și este centrul județului modern Zadar din Croația și a regiunii mai largi din Dalmația de nord. Zadar este situat în fața insulelor Ugljan și Pašman, de care este separat prin strâmtoarea îngustă Zadar. Deși a suferit numeroase distrugeri după cel de-al doilea război mondial, Zadar a păstrat o bogată moștenire de importanță mondială, vizibilă la fiecare pas. Forumul Roman din secolul I este un loc comun pentru localnici să se plimbe, să se așeze printre ruine și să se bucure de o zi frumoasă de vară. Biserica Sf. Donatus din secolul al IX-lea este una dintre cele mai bine conservate clădiri pre-romanice din lume și este simbolul orașului. Biserica romană reconstruită Sf. Grisigono din secolul al XII-lea este unul dintre cele mai remarcabile exemple de combinare a diferitelor monumente într-unul singur. Biserica a fost construită pe ruinele unei biserici mai vechi și a fost reconstruită după ce a fost bombardată în al doilea război mondial, în combinație cu un convent benedictin distrus în spatele său. Catedrala romană Sf. Anastasia din secolul al XIII-lea este foarte impresionantă. Turnul poate fi urcat; de la vârful său aveți o vedere frumoasă asupra orașului Zadar și a insulelor învecinate. Orga de Mare este preferată atât de localnici, cât și de turiști. Această orgă realizată de om pe Riva din Zadar funcționează cu mișcarea valurilor și 35 de țevi pentru a crea un peisaj sonor muzical. Orga de Mare este opera arhitectului croat Nikola Bašić, care a creat și Salutul către Soare din apropiere. Orașul este cunoscut pentru artiștii și galeriile sale. Există aproximativ o duzină de galerii mari și multe magazine mai mici de-a lungul străzilor laterale. Are o stradă principală pentru cumpărături de lux de zi cu zi pentru localnici și chiar pentru unii turiști cu pasiune de a cumpăra. Se numește Spire Brusine și trece prin mijlocul orașului vechi. Apusurile de soare din Zadar sunt legendare, făcându-l locul perfect pentru a se relaxa pentru romantici, tineri și vârstnici.
Mai multe informații

Servicii incluse

24 mai
Transport plecare
Plecare
Croatia Airlines
Croatia Airlines Croatia Airlines - OU319
16:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:15 - Split, Split (SPU) Aeroport alternativ
0 PC Non-stop Tarif: EASY
Transport:  OU319
Clasa de cabină: Economy
24 mai
Cazare
7 Nopţi
Hotel Kolovare 7,7 Bun
Zadar - La 2,6 km de centruB&BBože Pericica 14, Zadar 23000 Superior double or twin room (2 twin beds) - package rate
Located in Zadar, Hotel Kolovare is by the sea, within a 5-minute drive of Port Gate and National Museum Zadar. This upscale hotel is 1 mi (1.6 km) from Museum of Ancient Glass and 1.5 mi (2.5 km) from Sea Organ.Don't miss out on recreational opportunities including an outdoor tennis court and a seasonal outdoor pool. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, gift shops/newsstands, and wedding services.Make yourself at home in one of the 203 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs feature complimentary toiletries and hair dryers.Enjoy Regional cuisine at Restaurant Kolovare, a restaurant where you can take in the garden view, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Relax with a refreshing drink at the bar/lounge, the poolside bar, or one of 2 beach bars.Featured amenities include a business center, a 24-hour front desk, and multilingual staff. Free self parking is available onsite.
24 mai
Închiriere masină
NISSAN QASHQAI
Split
SPLIT AIRPORT
18:15 - 24 mai 2024
Split
SPLIT AIRPORT
10:30 - 31 mai 2024
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Revenire cu acelasi plin ca la preluare

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 200,00
Theft protection
with excess up to 1.400 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 1.400 EUR
Pickup

SPLIT AIRPORT - Telephone: 00385993920362

APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC, APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

SPLIT AIRPORT - Telephone 00385993920362

APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC, APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
27 mai
Bilete activități
Plitvice Lakes Day Tour with panoramic Boat ride -TICKET INCLUDED
Plitvice Lakes Day Tour with panoramic Boat ride -TICKET INCLUDED
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 100 ani: 2 )
10 hours 07:30 Plitvice Lakes Day Tour with panoramic Boat ride -TICKET INCLUDED
Nerambursabil
Vezi detalii
31 mai
Transport retur
Retur
Croatia Airlines
Croatia Airlines Croatia Airlines - OU318
12:35 - Split, Split (SPU) Aeroport alternativ
15:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC Non-stop Tarif: EASY
Transport:  OU318
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
935 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Masini 1
Activităţi 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne