Paste 2025 - Descopera Portugalia cu masina inchiriata
De la 1.652 €

Paste 2025 - Descopera Portugalia cu masina inchiriata

Pachet de vacanță
Creat: sâmbătă, 19 octombrie 2024
Ref ID: 14409820
Tarif/ persoană De la
1.652 €
Bazat pe 2 adulți
3.305 €
Pretul total
Creat: sâmbătă, 19 octombrie 2024
Destinații: Lisabona, Golegã, Curia, Guimaraes, Braga, Porto

Itinerarul tău pe zile

17 apr.
Transport de la București la Lisabona
Plecare
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:50 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
8h 0m 0 PC 1 Escală
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2716
16:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL2716 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
1h 55m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1587
20:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
22:50 - Lisbon, Lisboa Humberto Delgado Airport (LIS)
Transport:  KL1587
Clasa de cabină: Economy
17 apr.
1. Lisabona
Ai cazare aici
Despre destinație:

Lisabona îți deschide porțile către o istorie bogată și cultură aparte. Orașul celor șapte dealuri stă amplasat grațios pe malurile râului Tajo și te așteaptă să explorezi muzeele sale încărcate de povestiri fascinante, imensul său port și arhitectura sa eclectică, ce îmbină influențe din secolele al XIV-lea și al XV-lea cu modernitatea secolului XXI. Districtele Belem și Baixa îți dezvăluie secretele unui trecut glorios, în timp ce centrul istoric al orașului te îmbie cu străzi pietruite și alei pitorești. Pentru cei pasionați de natură, Parcul Forestier Monsanto este o oază de verdeață, perfectă pentru plimbări relaxante sau picnicuri în aer liber. 

Lisabona nu este doar un oraș, ci și o experiență. Simte pulsul vieții nocturne în districtul Bairro Alto, unde restaurantele și barurile îți încântă simțurile cu muzică live și atmosferă efervescentă. Fie că ești pasionat de jazz, reggae sau muzică electronică, vei găsi mereu ceva care să-ți satisfacă gusturile. În fiecare colț al orașului, vei descoperi o Lisabona plină de viață, cu o ofertă bogată de divertisment și cultură. Indiferent de preferințele tale, Lisabona te întâmpină cu brațele deschise și îți promite o călătorie memorabilă!



Mai multe informații
18 apr.
Închiriere masină
W RENAULT CAPTUR
Lisboa Humberto Delgado Airport
LISBON AIRPORT
23:30 - 18 apr. 2025
Porto
OPORTO AIRPORT
13:00 - 27 apr. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 900,00
Theft protection
with excess up to 2.500 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 2.500 EUR
Pickup

LISBON AIRPORT - Telephone: 219426300

AEROPORTO GEN HUMERTO DELGADO

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Dropoff

OPORTO AIRPORT - Telephone 219426300

FRANCISCO SA CARNEIRO

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow the signs to the car rental stations.
Transport de la Lisabona la Golegã
Niciun mijloc de transport selectat
20 apr.
2. Golegã
Ai cazare aici
Despre destinație: Golegã este o mică municipalitate în districtul Santarém din Portugalia. Sărbătoarea municipală este Ziua Înălțării. Principala atracție istorică a Golegăi este biserica principală Igreja Matriz da Golegã, construită la începutul secolului al XVI-lea în stil manuelin (gotic târziu portughez). Portalul principal remarcabil și bolta cu nervuri din interiorul capelei principale sunt cele mai importante trăsături artistice ale acesteia. Aproape de satul Golegã se află Quinta da Cardiga, o casă boierească cu originea într-o donație din secolul al XII-lea către Cavalerii Templieri. Inițial locul unui castel, proprietatea a fost remodelată în secolul al XVI-lea într-un palat rural renascentist.
Mai multe informații
Transport de la Golegã la Curia
Niciun mijloc de transport selectat
22 apr.
3. Curia
Ai cazare aici
Despre destinație: Între Aveiro și Coimbra, în inima Portugaliei, se află Curia, o vilă termală prin excelență.
Mai multe informații
Transport de la Curia la Guimaraes
Niciun mijloc de transport selectat
23 apr.
4. Guimaraes
Ai cazare aici
Despre destinație: Guimarães este un oraș în Minho, Portugalia și este unul dintre cele mai istorice orașe din Portugalia, despre care se spune că "aici s-a născut Portugalia". Este primul oraș al Portugaliei, având un castel frumos și un palat de vizitat, datând din începuturile țării. Castelul a fost clasificat ca una dintre cele Șapte Minuni Noi ale Portugaliei. Primul rege (D. Afonso Henriques, cunoscut și ca D. Afonso, I al Portugaliei). Situat la aproximativ 50 km de Porto, Guimarães este așezat lângă un munte, Penha, cu vederi minunate asupra întregului oraș. În Guimarães, există un autobuz care vă permite să călătoriți prin centrul orașului. Dar nu este un centru oraș foarte mare, așa că probabil veți prefera să mergeți pe jos și să vă bucurați de armonia acestui oraș medieval. Dacă obișnuiți să cumpărați un bilet de lungă durată în alte orașe, pentru a călători, aici s-ar putea să nu vă permită. pentru a călători cu autobuzul, Pentru a ajunge la Muntele Penha, cea mai bună soluție este să luați lifturile - Teleférico da Penha - și să urcați. Dacă preferați să faceți o plimbare prin munte, este foarte sigur, și aveți drumuri frumoase pentru a urca, dar va dura aproximativ 30 de minute. Închirierea unei mașini poate fi o soluție foarte bună, deoarece, într-un oraș mic nu sunt multe blocaje de trafic, și dacă doriți să stați într-un loc "departe" de centru, poate fi un transport minunat. Nu este foarte scump să închiriezi o mașină. Dar, dacă vrei să simți orașul, poți face călătorii mai lungi, deoarece centrul orașului are multe străduțe medievale, pe care le poți savura doar plimbându-te. Poți vedea: Castelul Guimarães, Palatul Ducilor de Braganza (Paço dos Duques de Bragança) Muntele Penha, Largo da Oliveira (Piața Măslinului) Casa de Sezim (Conacul Sezim), situat în Nespereira (la aproximativ 5 km distanță de centrul orașului),
Mai multe informații
Transport de la Guimaraes la Braga
Niciun mijloc de transport selectat
24 apr.
5. Braga
Ai cazare aici
Despre destinație: Braga este unul dintre cele mai vechi orașe din Portugalia. Portughezii l-au numit Roma, deoarece era un centru al puterii ecleziastice. Inima spirituală a Portugaliei, este un mic oraș plin de viață, cu o selecție exquisită de biserici baroce, o catedrală vastă și ruine romane, inclusiv una dintre cele mai cunoscute atracții ale țării, Sanctuarul Bom Jesus. Găzduiește festivaluri religioase tradiționale pe tot parcursul anului, inclusiv cea mai colorată Săptămână Sfântă din Portugalia. Astăzi este un oraș modern cu o populație tânără, plin de comerț și industrie în jurul unui centru vechi atractiv și plin de viață, cu o serie de străzi pietonale cu cafenele vesel, magazine elegante, restaurante exquise și baruri cool pline de studenți universitari. Deși este un oraș vechi, are un spirit tânăr, atât de mult încât în 2012 a fost declarat Capitala Europeană a Tineretului.
Mai multe informații
Transport de la Braga la Porto
Niciun mijloc de transport selectat
25 apr.
6. Porto
Ai cazare aici
Despre destinație:

Porto este un loc ce te poartă într-o călătorie pe meleaguri pline de povești mărețe și aromele vinului său celebru. Explorarea începe pe magnifica Avenida dos Aliados, o alee încântătoare, marginită de renumitele Praça General H. Delgado și Praça da Liberdade. Dar adevărata comoară a orașului se găsește în pitorescul cartier Ribeira, aflat pe malul râului, un loc declarat sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Centrul orașului te invită să te pierzi printre statui și mozaicuri. În apropiere, catedrala imensă din Porto se înalță solemn, amintind de gloria trecutului său roman, cu fundații masive de granit și ferestre mici ce ascund un interior misterios. Descoperă plăcile albartre de ceramică la fiecare colț de stradă. Iar Ribeira, cu malurile sale pline de viață, cu magazine și restaurante fermecătoare, te încântă la fiecare pas. Torre dos Clérigos, simbolul inconfundabil al orașului, te așteaptă să urca cele 240 de trepte pentru a admira priveliștea uluitoare asupra orașului.

O călătorie în Porto nu este completă fără a vizita una dintre celebrele bodegas, unde poți descoperi secretele procesului de producție a celebrului vin de Porto. Și nu uita să faci o oprire la uimitoarea Bibliotecă Lello, locul care a inspirat lumea lui Harry Potter, cu celebra sa scară în spirală.



Mai multe informații
27 apr.
Transport de la Porto la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:20 - Porto, Porto (OPO)
00:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 6h 15m 0 PC 1 Escală
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1576
16:20 - Porto, Porto (OPO)
20:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL1576
Clasa de cabină: Economy
55m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1377
20:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
00:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL1377
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.652 €
Bazat pe 2 adulți
3.305 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 10
Această vacanță include
Destinații 6
Zboruri 2
Hoteluri 6
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne