Circuit Portugalia & Nordul Spaniei - iunie 2025
De la 1.550 €

Circuit Portugalia & Nordul Spaniei - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: vineri, 11 octombrie 2024
Ref ID: 14015905
Tarif/ persoană De la
1.550 €
Bazat pe 2 adulți
3.100 €
Pretul total
Creat: vineri, 11 octombrie 2024
Destinații: Madrid, Evora, Lisabona, Fatima, Porto, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza, Barcelona

Itinerarul tău pe zile

11 iun.
Transport de la București la Madrid
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43171
15:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
4h 10m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43171
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
11 iun.
1. Madrid
Ai cazare aici
Despre destinație: Madrid are un ritm propriu: Aerul uscat al câmpiei Castilianei trosnește cu mulțimile sale cosmopolite. Dacă vitrinele iluminate de-a lungul Gran Vía și eleganța neîntreruptă a Paseo de la Castellana sunt copleșitoare, retrageți-vă în Vechiul Madrid. Labirintul său de străduțe laterale la sud de Plaza Mayor și Puerta del Sol sunt ceea ce face Madridul real. Petreceți jumătate de zi în Muzeul Prado, apoi odihniți-vă pe treptele care coboară spre lac în luxuriantul Parc Retiro. Orașul începe să se anime imediat ce soarele apune. Madrid se mândrește cu cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european. Madrid este plin de evenimente culturale pe tot parcursul anului. După un concert, o piesă de teatru sau un film, puteți alege dintre sute de baruri de tapas și o gamă nesfârșită de localuri de noapte. Madrid combină cu succes sofisticarea sa cosmopolită cu cele mai prețuite tradiții locale, rezultatul este fascinant de explorat.
Mai multe informații
11 iun.
Închiriere masină
SEAT IBIZA
Adolfo Suárez Madrid Barajas
MADRID AEROPUERTO
19:45 - 11 iun. 2025
Barcelona
BARCELONA ESTACION AVE
11:00 - 21 iun. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Revenire cu acelasi plin ca la preluare

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 200,00
Theft protection
with excess up to 1.200 USD
Collision damage waiver
with excess up to 1.200 USD
Pickup

MADRID AEROPUERTO - Telephone: 912750995

ENTERPRISE RENT A CAR, APMADRID ADOLFO SUAREZ T1-T4, AEROPUERTO DE BARAJAS

Program: 07:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

BARCELONA ESTACION AVE - Telephone 912750995

EST. AVE SANTS. PARKING SABA, PL. DE JOAN PEIRO, S N, AVE SANTS. PZA PAISES CATALANS

Program: 07:00 - 23:00
Transport de la Madrid la Evora
Niciun mijloc de transport selectat
13 iun.
2. Evora
Stop
Despre destinație: Orașul universitar medieval Evora se ridică mândru dintr-o câmpie nesfârșită punctată de copaci de plută și măslini rezistenți. Dorit de o succesiune de imperii, străduțele sale labirintice adăpostesc de la un templu roman la un palat renascentist. Dar mai presus de toate, Evora se afirmă ca cel mai important exemplu medieval al Portugaliei, cu fațade de țiglă colorate frumos conservate pe vechi ziduri albe. Toate ascunse într-un labirint de străzi serpuite și încununate de balcoane atârnate cu plante în ghivece și canari în cuști. Nu veți avea nevoie de mult timp pentru a înțelege de ce Evora este numită "orașul muzeu". De la Praça do Giraldo mergeți în jos prin casele fermecătoare cu țiglă, până la colosalul Sé din secolul al XII-lea, catedrala. În interiorul intrării din dreapta se află niște claustre frumoase. De aici puteți urca pe zidurile de apărare pentru o vedere excelentă asupra orașului. Alături se află Museu d’Evora, găzduit într-un vechi palat episcopal. În fața muzeului se află cel mai faimos monument al Evorei, Templul Roman din secolul al II-lea al Dianei. În fața templului se află biserica São João Evangelista, comoara cel mai bine ascunsă a orașului. Unul dintre cele mai frumos conservate orașe medievale din Portugalia, Evora este un loc fermecător pentru a explora trecutul. Dacă aveți timp să vizitați doar câteva locuri în Portugalia, faceți din Evora unul dintre ele.
Mai multe informații
Transport de la Evora la Lisabona
Niciun mijloc de transport selectat
13 iun.
3. Lisabona
Ai cazare aici
Despre destinație:

Lisabona îți deschide porțile către o istorie bogată și cultură aparte. Orașul celor șapte dealuri stă amplasat grațios pe malurile râului Tajo și te așteaptă să explorezi muzeele sale încărcate de povestiri fascinante, imensul său port și arhitectura sa eclectică, ce îmbină influențe din secolele al XIV-lea și al XV-lea cu modernitatea secolului XXI. Districtele Belem și Baixa îți dezvăluie secretele unui trecut glorios, în timp ce centrul istoric al orașului te îmbie cu străzi pietruite și alei pitorești. Pentru cei pasionați de natură, Parcul Forestier Monsanto este o oază de verdeață, perfectă pentru plimbări relaxante sau picnicuri în aer liber. 

Lisabona nu este doar un oraș, ci și o experiență. Simte pulsul vieții nocturne în districtul Bairro Alto, unde restaurantele și barurile îți încântă simțurile cu muzică live și atmosferă efervescentă. Fie că ești pasionat de jazz, reggae sau muzică electronică, vei găsi mereu ceva care să-ți satisfacă gusturile. În fiecare colț al orașului, vei descoperi o Lisabona plină de viață, cu o ofertă bogată de divertisment și cultură. Indiferent de preferințele tale, Lisabona te întâmpină cu brațele deschise și îți promite o călătorie memorabilă!



Mai multe informații
Transport de la Lisabona la Fatima
Niciun mijloc de transport selectat
15 iun.
4. Fatima
Stop
Despre destinație: Din 1917, Fatima a devenit un oraș sfânt. Se spune că Fecioara Maria a apărut în fața a trei copii păstori. Aparițiile Mariei au transformat orașul într-unul dintre cele mai mari centre de devoțiune mariană din lume. Două biserici uriașe au fost construite pe o esplanadă vastă de 1 km lungime unde a apărut fecioara, Basilica de Fatima și Igreja da Santissima Trinidade, cu o capacitate de 9000 de pelerini. În fiecare an, oameni de toate naționalitățile și credințele vin aici pentru a-și dovedi credința și a cere miracole. Fatima a devenit un simbol pentru Portugalia creștină și esența orașului este Basilica sa. În interiorul bazilicii sunt îngropați corpurile a doi copii care au pretins că au văzut-o pe Fecioară; mormintele Jacintei și Francisco pot fi vizitate. Epicentrul orașului este Sanctuarul Fecioarei Maria din Fatima. Cele mai mari manifestări ale devotamentului au loc pe 13 mai, când are loc Procesiunea de Rămas Bun. Dar cel mai frumos spectacol este în noaptea de 12 mai, în timpul Procesiunii cu Lumânări, când mii de vizitatori poartă lumânări aprinse. În jurul orașului există multe locuri de cazare și hoteluri pentru a găzdui masele de pelerini, precum și restaurante și magazine, în principal de comercializare religioasă.
Mai multe informații
Transport de la Fatima la Porto
Niciun mijloc de transport selectat
15 iun.
5. Porto
Ai cazare aici
Despre destinație:

Porto este un loc ce te poartă într-o călătorie pe meleaguri pline de povești mărețe și aromele vinului său celebru. Explorarea începe pe magnifica Avenida dos Aliados, o alee încântătoare, marginită de renumitele Praça General H. Delgado și Praça da Liberdade. Dar adevărata comoară a orașului se găsește în pitorescul cartier Ribeira, aflat pe malul râului, un loc declarat sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Centrul orașului te invită să te pierzi printre statui și mozaicuri. În apropiere, catedrala imensă din Porto se înalță solemn, amintind de gloria trecutului său roman, cu fundații masive de granit și ferestre mici ce ascund un interior misterios. Descoperă plăcile albartre de ceramică la fiecare colț de stradă. Iar Ribeira, cu malurile sale pline de viață, cu magazine și restaurante fermecătoare, te încântă la fiecare pas. Torre dos Clérigos, simbolul inconfundabil al orașului, te așteaptă să urca cele 240 de trepte pentru a admira priveliștea uluitoare asupra orașului.

O călătorie în Porto nu este completă fără a vizita una dintre celebrele bodegas, unde poți descoperi secretele procesului de producție a celebrului vin de Porto. Și nu uita să faci o oprire la uimitoarea Bibliotecă Lello, locul care a inspirat lumea lui Harry Potter, cu celebra sa scară în spirală.



Mai multe informații
Transport de la Porto la Santiago de Compostela
Niciun mijloc de transport selectat
17 iun.
6. Santiago de Compostela
Ai cazare aici
Despre destinație: De la vremurile medievale până în prezent, Santiago de Compostela este considerat o destinație majoră pentru pelerini. Acest oraș sfânt a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1985. Situat în nord-vestul îndepărtat al Spaniei, la 100km nord de granița cu Portugalia, Santiago este capitala regiunii autonome Galicia. Orașul adăpostește cea mai faimoasă biserică din Spania. La Catedral este măreață, o îmbinare armonioasă de stiluri și epoci sub două turnuri înalte. Chiar în interiorul intrării principale se află Pórtico de la Gloria, unul dintre cele mai remarcabile ansambluri de sculptură romanică din Europa. În apropierea catedralei, se află Museo do Pobo Galego, muzeul poporului galician, găzduit în Monasterio de Santo Domingo, care conține replici ale ruinelor celtice antice. Aproape jumătate din populația Santiago este formată din studenți gălăgioși dornici să se distreze. Baruri și pub-uri pot fi găsite în întregul labirint de străzi medievale ale orașului vechi și de-a lungul Calle Santiago de Chile. Nopțile au o lumină specială în străzile din Santiago de Compostela. Lumina lunii transformă orașul într-un scenariu atemporal, unde reperele istorice evidențiază partea cea mai frumoasă și nostalgică a orașului. Iar pentru cei în căutare de atmosferă, nopțile din Santiago sunt eterne.
Mai multe informații
Transport de la Santiago de Compostela la Leon
Niciun mijloc de transport selectat
18 iun.
7. Leon
Ai cazare aici
Despre destinație: Leon este un orășel adorabil situat în nordul Spaniei, în regiunea Castilla y Leon. Reprezentat prin imagini cu lei, acest oraș este mândru de moștenirea sa istorică. Orașul încă își amintește lumii că a avut 24 de regi înainte ca Castilia să aibă legi. Deși acest oraș albastru și aerisit și-a atins apogeul în secolul al XI-lea, este încă remarcabil de atrăgător. Plaza Mayor, cu arcadele sale frumoase și cafenele, este punctul de plecare perfect pentru a explora centrul vechi al Leonului. Atracțiile remarcabile ale orașului sunt colosala Catedrală, o extravaganță gotică din secolul al XIII-lea cu ferestre vitrate strălucitoare, și Basilica San Isidoro, cu un pantheon regal al cărui bolți sunt decorate cu fresce romanești perfect conservate. Leon, cu aleile sale largi și spațiile deschise, zonele pietonale și râul Bernesga care oferă plimbări umbrite de-a lungul malurilor sale, este cu adevărat un oraș frumos.
Mai multe informații
Transport de la Leon la Bilbao
Niciun mijloc de transport selectat
19 iun.
8. Bilbao
Ai cazare aici
Despre destinație: Bilbao este capitala Biscayei în Țara Bascilor, în nordul Spaniei. Orașul este situat pe malurile râului Nervión, un râu cu maree. Până în anii '90, Bilbao a fost un mare oraș industrial cenușiu, inima economică a Țării Bascilor. Dar de la deschiderea noului Muzeu Guggenheim pe malul râului, orașul a devenit un oraș artistic și elegant și este acum o destinație turistică majoră. Principala atracție care a pus Bilbao pe hartă a fost construcția Muzeului Guggenheim de către Frank Gehry, acesta fiind acum una dintre cele mai vizitate atracții din Spania. Clădirea este impresionantă și există câteva sculpturi foarte interesante în afara muzeului și în atrium. Centrat pe Plaza Nueva, o piață aglomerată și colorată, și Catedrala Santiago, cartierul vechi al Bilbao este destul de compact și o plimbare pe străzile sale nu durează mult. Impresionanta biserică San Nicolas, construită în 1743 în onoarea marinarilor din Bilbao, se află la intrarea în Casco Viejo. Situată în inima vechiului centru al Bilbao, catedrala Bilbao este cea mai veche biserică din oraș și principala construcție gotică din Biscaya. Bilbao, un oraș vital și plin de viață, este faimos pentru mâncarea sa excelentă, cultura sa și viața sa de noapte activă.
Mai multe informații
Transport de la Bilbao la Zaragoza
Niciun mijloc de transport selectat
20 iun.
9. Zaragoza
Stop
Despre destinație: Zaragoza este punctul culminant în valea Ebro, cel mai bogat râu în apă din Spania, și este strategic situată între Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia și Toulouse. Zaragoza este unul dintre cele mai mari orașe monumentale din Spania. A fost fondat acum aproximativ 2000 de ani, iar vechii iberici, romani, goți și musulmani și-au lăsat în egală măsură moștenirea. Astăzi, orașul este foarte activ din punct de vedere economic, organizează mai multe târguri internaționale importante și are o scenă muzicală vibrantă. Templul principal din Zaragoza este Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Are 11 cupole și acestea definesc orizontul orașului cu plăci colorate strălucitor. Este al doilea centru de pelerinaj din Spania după Catedrala din Santiago de Compostela. În interiorul său, picturile murale din cupolă, opere ale lui Goya și Bayeau, sunt deosebit de interesante. În muzeul bisericii puteți vedea o colecție mare, în principal de artă religioasă. Vederea Catedralei Zaragoza de-a lungul râului este una dintre cele mai bune cărți poștale ale orașului. Și noaptea, este și mai frumoasă. Un cadru perfect pentru o plimbare sau pentru o întâlnire romantică. Palacio de la Aljaferia, un splendid palat regal din secolul al XI-lea cu decorațiuni intricate, inclusiv plafoane de aur, este una dintre foarte puținele clădiri maurice rămase în oraș. Zaragoza este un oraș dinamic și modern cu o cultură unică de mâncare și baruri. Orașul este o adevărată comoară arhitecturală și o populație tânără în creștere garantează o viață de noapte aglomerată.
Mai multe informații
Transport de la Zaragoza la Barcelona
Niciun mijloc de transport selectat
20 iun.
10. Barcelona
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă minunile Barcelonei, o metropolă vibrantă și plină de culoare. Capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome Catalonia, Barcelona te așteaptă să fii parte din povestea orașului, explorând locuri emblematice: celebrele creații arhitecturale ale lui Antoni Gaudí, ca Sagrada Familia, Casa Milà sau Parcul Güell. Te vor captiva și muzeele de prestigiu, precum Muzeul Picasso și Fundația Joan Miró. 

Barcelona e iubită și pentru plajele sale aurii, cum ar fi Barceloneta, unde poți savura soarele Mediteranei și apele limpezi. Dacă ești pasionat de gastronomie, ai o varietate impresionantă de restaurante, de la tavernele tradiționale din Barri Gòtic, piețe tipice spaniole - ca Mercat de la Boqueria - și până la restaurante de fine dining. Descoperă străzile istorice ale Cartierului Gotic și bucură-te de atmosfera vibrantă a celebrei La Rambla.

Pentru iubitorii de viață de noapte, Barcelona strălucește prin cluburi și baruri moderne, oferind distracție vibrantă și diversificată. Cu atmosfera sa cosmopolită, orașul atrage DJi internaționali, transformând serile tale în experiențe memorabile. Alege Barcelona și bucură-te de o călătorie autentică și captivantă! 


Mai multe informații
22 iun.
Transfer
Transfer de la Hotel Silken Ramblas la Barcelona El Prat  (BCN)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
22 iun.
Transport de la Barcelona la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43178
21:40 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
01:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 3h 15m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43178
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
1.550 €
Bazat pe 2 adulți
3.100 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 10
Zboruri 2
Hoteluri 7
Masini 1
Transferuri 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne