Circuit Self-drive, Austria - mai 2025
De la 1.354 €

Circuit Self-drive, Austria - mai 2025

Pachet de vacanță
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Ref ID: 13802911
Tarif/ persoană De la
1.354 €
Bazat pe 2 adulți
2.707 €
Pretul total
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Destinații: Viena, Graz, Hallstatt (Sat), Salzburg, Innsbruck

Itinerarul tău pe zile

07 mai
Transport de la București la Viena
Plecare
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines - OS790
09:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
1h 40m 1 PC Non-stop
Transport:  OS790
Clasa de cabină: Economy
07 mai
1. Viena
Ai cazare aici
Despre destinație:

Bun venit în inima Europei, acolo unde eleganța și istoria se întâlnesc armonios - în Viena, bijuteria culturală din Austria. Orașul își deschide porțile către o călătorie inedită, plină de farmec și rafinament. Viena te invită într-o incursiune captivantă în cultura sa bogată și istorie impresionantă. De la cafenelele romantice care au inspirat marile minți la muzica clasică ce răsuna în sălile de concert, fiecare colț al acestui oraș respiră artă și tradiție.

Explorează centrul istoric, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, o comoară a istoriei și muzicii, un loc unde poezia și cultura se împletesc. Aici, vei fi cucerit de Ringstraße, un bulevard elegant ce înconjoară inima orașului. Aici, vei avea parte de o incursiune prin palate regale, muzee fascinante și grădini încântătoare. Nu uita nici de Palatul Schönbrunn, unul dintre cele mai impresionante monumente din Austria.

Fie că te uimești într-un muzeu de prestigiu sau te pierzi în străzile pietonale pline de buticuri și terase cochete, fiecare pas dezvăluie o poveste nouă. Lasă-te cucerit de nostalgia și măreția acestui loc, unde fiecare stradă pietonală ascunde comori culturale. Include Viena în cele mai frumoase experiențe de călătorie!



Mai multe informații
07 mai
Închiriere masină
VW Polo
Wien Schwechat
Vienna-Schwechat Airport
11:45 - 7 mai 2025
Innsbruck
Innsbruck Airport
16:30 - 18 mai 2025
Driver age

Minimum 18, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 812,28
Theft protection
with excess up to 950 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 950 EUR
Pickup

Vienna-Schwechat Airport - Telephone: +43-1505264004

Mietwagenzentrum,Objekt 134,P4

Program: 06:00 - 23:30
The car rental center is located in car park P4 on ground level (0). After leaving the baggage claim, walk towards the arrival hall, then turn left and walk down in the direction of the tunnel marked "CAT (Airport City Train)". Walk through this tunnel and exit through the sliding glass doors on the right. Turn right and keep walking through a second glass door. Turn right again after these doors, and then take the elevator to level 0 (Car rental Center). (You will be going up one level). The counter is located at the beginning of the Car Rental Center.
Dropoff

Innsbruck Airport - Telephone +43-1505264004

Fürstenweg 180

Program: 08:00 - 19:00
Please leave the terminal to the main exit and follow the pedestrian way to the car park. You will find our Sixt branch on the right hand side on the ground floor.
Transport de la Viena la Graz
Niciun mijloc de transport selectat
10 mai
2. Graz
Ai cazare aici
Despre destinație: Graz, al doilea cel mai mare oraș din Austria, este un frumos oraș din Europa Centrală unde diverse stiluri arhitecturale și mișcări artistice s-au amestecat încă din Evul Mediu. Parțial înconjurat de Alpi, la vadul râului Mur, cu Schlossberg, dealul castelului, în centru, Graz este un oraș perfect situat. Drumul până la Schlossberg durează mai puțin de 30 de minute și recompensează plimbăreții cu vederi excelente. În vârf se află un teatru în aer liber, un mic muzeu militar și turnul clopotniței care datează din 1588. Hauptplatz din Graz este o piață minunată unde puteți găsi primăria orașului Graz, o piață aglomerată și o frumoasă fântână. Există multe clădiri ornamentale lângă piață. Poziția Grazului ca Capitală Europeană a Culturii în 2003 a adus un contrast între foarte vechi și ultra-modern în arhitectura orașului. Două exemple de design modern deosebit sunt Kunsthaus, un centru de expoziții futurist situat pe malurile râului Mur, supranumit "Extraterestrul Prietenos", și Mur Insel, o insulă artificială pe râul Mur, făcută din metal și sticlă. Locuitorii din Graz adoră să se relaxeze în orice moment, să se întâlnească cu prietenii și să discute în atmosfera confortabilă a numeroaselor cafenele din oraș. Zilele frumoase și însorite vor umple străzile cu oameni. Fiecare cafenea și patiserie are o mică terasă pe stradă, în special cele situate în piețele orașului. Populația mare de studenți ajută la propulsarea vieții de noapte și a scenei artistice vibrante, creând un oraș plăcut, activ și locuibil.
Mai multe informații
Transport de la Graz la Hallstatt (Sat)
Niciun mijloc de transport selectat
12 mai
3. Hallstatt (Sat)
Ai cazare aici
Despre destinație: Hallstatt, Austria Superioară, este un sat în Salzkammergut, o regiune din Austria. Este situat în apropierea lacului Hallstätter See. Hallstatt este cunoscut pentru producția sa de sare, datând din timpuri preistorice, și și-a dat numele culturii Hallstatt, o cultură adesea asociată cu popoarele celtice, proto-celtice și pre-iliriene. PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE • Muzeul Patrimoniului Cultural. Un muzeu mic, dar interesant, care prezintă 7000 de ani de istorie a Hallstatt. • Beinhaus. Datorită spațiului extrem de limitat în cimitir, înmormântările sunt doar temporare. • Orașul. Pur și simplu bucurați-vă de liniștea și pacea orașului.
Mai multe informații
Transport de la Hallstatt (Sat) la Salzburg
Niciun mijloc de transport selectat
14 mai
4. Salzburg
Ai cazare aici
Despre destinație: Salzburg, locul de naștere al lui Mozart, se află la granița dintre Austria și Germania. Râul Salzach separă vechiul și noul oraș Salzburg. Orașul vechi este impresionant și concentrat. Se centrează în jurul largului Residenzplatz și este în mare parte o zonă pietonală. Orașul relativ nou se centrează în jurul Mirabellplatz și Markartplatz. Dealurile impresionante ale Salzburgului se ridică direct din orașul vechi. Cea mai vizibilă fortificație de pe deal este Hohensalzburg, construită de-a lungul secolelor pe un sit antic celtic și roman, și acum este cel mai mare castel medieval complet conservat din Europa. Pentru splendoare de alt gen, vizitați Castelul Mirabell și grădinile sale, situate chiar lângă râul Salzach și Universitatea de Muzică și Arte Mozarteum. Castelul a fost construit de un arhiepiscop pentru curtezana sa iubită. Puteți să vă plimbați prin grădinile extravagante de trandafiri și flori și să vă minunați de piticii de piatră din Zwerglgarten. Pentru a afla mai multe despre Mozart și viața sa, mergeți la Geburtshaus, casa în care s-a născut Mozart. Strada în sine merită o privire, semnele de breaslă și decorațiunile pictate pe pereți sunt aproape așa cum erau la momentul nașterii lui Mozart. Casa expune picturi, scrisori și decoruri de scenă pentru diversele opere pe care Mozart le-a scris. Protejat de munții împăduriți, Salzburg este un oraș de încântare a cărui voce se exprimă în unele dintre cele mai sublime muzici din lume, compuse de fiul său preferat, Mozart. Epoca care a produs geniul muzical neegalat al lui Mozart a construit și frumoasele castele și biserici ale Salzburgului și a generat o dragoste de muzică care trăiește și astăzi în nenumăratele serii de concerte și festivalul anual de vară din Salzburg.
Mai multe informații
Transport de la Salzburg la Innsbruck
Niciun mijloc de transport selectat
16 mai
5. Innsbruck
Ai cazare aici
Despre destinație: Innsbruck, capitala provinciei Tirol și al cincilea cel mai mare oraș din Austria, este centrul activităților de iarnă ale țării și ocazional al interesului alpin mondial, găzduind de două ori Jocurile Olimpice de Iarnă. Telecabina Nordkette și o rețea extinsă de poteci montane radiază din Innsbruck, făcând Alpii înconjurători la fel de accesibili pentru schiorii de iarnă și drumeții de vară. Altstad este centrul Innsbruckului, iar Goldenes Dachl, Acoperișul de Aur, este atât centrul Altstadului cât și emblema orașului. Clădirea din secolul al XV-lea, este un amestec de gotic și baroc, și desigur are un acoperiș de aur. Frescele din interior arată scene din viața aristocratului din acea vreme. Toate decorațiunile de pe structura actuală sunt replici atent executate. Reliefurile originale sunt expuse permanent în Muzeul de Stat Tirolez, cunoscut și sub numele de Tiroler Landesmuseum. În clădire se află Muzeul Acoperișului de Aur care are o expoziție despre Împăratul Maximilian I și vrem
Mai multe informații
18 mai
Transport de la Innsbruck la București
Retur
Austrian Airlines
Austrian Airlines Austrian Airlines
18:50 - Innsbruck, Innsbruck (INN)
00:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 4h 20m 1 PC 1 Escală
OS
OS Austrian Airlines - OS 902
18:50 - Innsbruck, Innsbruck (INN)
19:50 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
Transport:  OS902
Clasa de cabină: Economy
1h 45m - Connection in Vienna, Wien Schwechat (VIE)
OS
OS Austrian Airlines - OS 787
21:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
00:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  OS787
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.354 €
Bazat pe 2 adulți
2.707 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 5
Zboruri 2
Hoteluri 5
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne