Circuit - Piețe de Crăciun, Germania - decembrie 2024
De la 826 €

Circuit - Piețe de Crăciun, Germania - decembrie 2024

Escapadă cu trenul
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Ref ID: 13798972
Tarif/ persoană De la
826 €
Bazat pe 2 adulți
1.653 €
Pretul total
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Destinații: Dortmund, Berlin, Leipzig, Munchen

Itinerarul tău pe zile

02 dec.
Transport de la București la Dortmund
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43091
06:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
08:00 - Dortmund, Dortmund (DTM)
2h 55m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43091
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
02 dec.
1. Dortmund
Ai cazare aici
Despre destinație: Dortmund este situat în Renania de Nord - Westfalia, cu aproape 600.000 de locuitori, fiind al optulea oraș din Germania. Este un oraș de contraste și de un mare farmec, care merită explorat, deoarece atât istoria sa, cât și modernitatea sa vor fi o experiență interesantă. Și veți avea întotdeauna berea, una dintre adevăratele pasiuni ale orașului și o sursă majoră de venit. Orașul, cu istoria sa uimitoare, are un număr mare de clădiri religioase, care au supraviețuit până în zilele noastre. Marienkirche, este cea mai veche biserică gotică din Dortmund. Reinoldikirche este numită după patronul orașului. Altarul principal, de stil gotic târziu, are o mare valoare artistică. Fără îndoială, Casa Dellwig este una dintre cele mai interesante atracții arhitecturale ale Dortmundului. Acest frumos castel pe apă a fost construit la începutul secolului al XIII-lea. De-a lungul istoriei sale de secole, castelul a fost distrus și reconstruit de mai multe ori, astfel încât acum fațada clădirii este un amestec interesant de diferite stiluri arhitecturale. Dortmund, de asemenea, găzduiește o mare varietate de muzee, merită vizitate Muzeul Industrial și Muzeul Berii, unde veți afla despre tradiționala băutură spumoasă. În ciuda urmelor lăsate de război, Dortmund este un oraș plăcut cu o viață culturală și de noapte animată și muzee fascinante, dar una dintre caracteristicile cele mai cunoscute ale orașului sunt parcurile și spațiile verzi, atât de mult încât orașul a fost numit metropola verde a regiunii, cu vastul parc Westfalia ca exponent maxim.
Mai multe informații
04 dec.
Transport de la Dortmund la Berlin
Deutsche Bahn - DBAHN845
08:48 - Dortmund, Dortmund Railway Station
12:15 - Bahnhof Berlin Friedrichstraße
3h 27m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
04 dec.
2. Berlin
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă fascinantul Berlin, unul dintre cele mai vibrante orașe din Europa. Aici, istoria prinde viață într-o simfonie arhitecturală unică. De la clădiri medievale care își păstrează noblețea lângă Alexanderplatz, până la structuri ultra-moderne de sticlă și oțel la Potsdamer Platz, fiecare pas dezvăluie o altă pagină din povestea orașului. 

Berlin e un oraș în mișcare, cu o viață culturală efervescentă. De la celebrul Zid al Berlinului, simbol al divizării și reîntregirii, până la emblematica poartă Brandenburg, fiecare monument este o mărturie a istoriei și a rezilienței acestui oraș extraordinar. Fie că te îndrepți către Museumsinsel, insula muzeelor, unde opere de artă și artefacte prețioase îți dezvăluie secrete, sau că îți petreci serile în localurile alternative din cartierele Kreuzberg sau Friedrichshain, vei simți pulsul vibrant al vieții berlineze. Apoi, savurează bucătăria internațională în restaurantele rafinate din Charlottenburg sau explorează târgurile pline de culoare din Prenzlauer Berg. Alege Berlinul pentru următoarea ta escapadă și fii martorul unei călătorii care te va fascina și inspira în egală măsură.



Mai multe informații
04 dec.
Transfer
Transfer de la Bahnhof Berlin Friedrichstraße la Mercure Hotel Berlin Tempelhof

Privat

Standard Assist Everyday low-cost cars. (Mașină cu șofer)
07 dec.
Transfer
Transfer de la Mercure Hotel Berlin Tempelhof la Bahnhof Berlin Friedrichstraße

Privat

Standard Assist Everyday low-cost cars. (Mașină cu șofer)
07 dec.
Transport de la Berlin la Leipzig
Deutsche Bahn - DBAHN505
08:28 - Bahnhof Berlin Friedrichstraße
09:42 - Leipzig Hbf
1h 14m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
07 dec.
3. Leipzig
Ai cazare aici
Despre destinație: Orașul Leipzig este faimos pentru două lucruri: cărți și muzică. Universitatea, înființată în 1409, reprezintă o tradiție ilustră de învățare care include numele lui Lessing și Nietzsche, printre alții. Editarea a fost întotdeauna o industrie înfloritoare în acest oraș. Altstadt, cartierul vechi, este încă plin de librării, iar târguri internaționale de carte majore au loc aici anual. Muzica este o tradiție reală aici și ocupă un loc central în viețile locuitorilor săi. În 1723 Johann Sebastian Bach s-a stabilit aici, umplând multe dintre bisericile orașului cu sunetul lucrărilor sale timpurii. Turnurile fortificate ale Neues Rathaus domină Altstadt. În apropiere, se află Thomaskirche unde J.S. Bach a servit ca cantor. Mormântul lui Bach se află chiar în fața altarului. Inima orașului bate în Marktplatz, o piață pavată colorată păzită de fermecătorul Altes Rathaus. În interior, Muzeul de Istorie a Orașului povestește istoria orașului. În spatele acestuia se află Alte Börse cu un monument în fața lui Goethe. Leipzig oferă oaspeților săi o gamă largă de divertisment. Vizitați multele muzee pe care le are orașul, sau dacă preferați, plimbați-vă casual prin arcade și pasaje acoperite cu structuri vitrate atât de tipice pentru Leipzig. Acest oraș distractiv și dinamic are, de asemenea, o parte echitabilă de magazine și cafenele colorate și o abundență de viață de noapte.
Mai multe informații
09 dec.
Transport de la Leipzig la Munchen
Deutsche Bahn - DBAHN505
09:48 - Leipzig Hbf
13:01 - München Hbf
3h 13m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
09 dec.
4. Munchen
Ai cazare aici
Despre destinație: Munchen, situat pe râul Isar în sudul Bavariei, este faimos pentru muzeele sale de clasă mondială, parcurile frumoase, celebrarea anuală a berii Oktoberfest și arhitectura sa. Clădirile publice frumoase și monumentele sunt mărturii ale aspirațiilor imperiale ale familiei Wittelsbach, conducătorii Bavariei din secolul al XII-lea până în secolul al XX-lea. Deși a fost grav afectat de bombardamentele aliate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, multe dintre clădirile sale istorice au fost reconstruite și centrul orașului apare în mare parte așa cum era la sfârșitul anilor 1800, inclusiv cea mai mare biserică a sa, Frauenkirche, și faimosul primărie (Neues Rathaus). Un amestec ciudat de tradiționalism mândru și cultură avangardistă vă va menține interesați și activi, iar orașul rămâne treaz până la toate orele, cu mulți studenți și bucuria pământească bavareză de a trăi.
Mai multe informații
09 dec.
Transfer
Transfer de la München Hbf la Ibis Styles Muenchen Perlach

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
12 dec.
Transfer
Transfer de la Ibis Styles Muenchen Perlach la Franz Josef Strauss München (MUC)

Privat

Economy Private Economy Transfer (Mașină cu șofer)
  • Maximum waiting time: 60 minutes
12 dec.
Transport de la Munchen la București
Retur
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa - LH1650
09:15 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
12:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 55m 1 PC Non-stop
Transport:  LH1650
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
826 €
Bazat pe 2 adulți
1.653 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 10
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 5
Hoteluri 4
Transferuri 4

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne