Circuit in Occitania, sudul Frantei - iunie 2025
De la 1.287 €

Circuit in Occitania, sudul Frantei - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Ref ID: 13784815
Tarif/ persoană De la
1.287 €
Bazat pe 2 adulți
2.574 €
Pretul total
Creat: luni, 7 octombrie 2024
Destinații: Toulouse, Albi, Carcassonne, Montpellier, Toulouse

Itinerarul tău pe zile

13 iun.
Transport de la București la Toulouse
Plecare
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
18:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
23:25 - Toulouse, Blagnac (TLS)
5h 50m 1 PC 1 Escală
LH
LH Lufthansa - LH 1421
18:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
20:10 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Transport:  LH1421
Clasa de cabină: Economy
1h 30m - Connection in Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 1100
21:40 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
23:25 - Toulouse, Blagnac (TLS)
Transport:  LH1100
Clasa de cabină: Economy
13 iun.
1. Toulouse
Ai cazare aici
Despre destinație: În inima Sudului, Toulouse a ocupat întotdeauna un loc proeminent în sud-vestul Franței. Reflecțiile de lumină aurie pe zidurile de cărămidă roz, utilizate în multe dintre clădirile sale, i-au adus orașului denumirea de 'La Ville Rose', Orașul Roz. Ca cel mai mare oraș din regiune, Toulouse combină arhitectura medievală cu muzica boemă, mâncarea delicioasă și inovația constantă, susținută de industria aerospațială de vârf a orașului. Orașul vechi din Toulouse ascunde mari comori. Bazilica Sf. Sernin este considerată cel mai frumos monument religios al orașului. Este, de asemenea, cea mai mare biserică construită în stil romanic din lume. Simțiți-vă liber să vă plimbați pe străzile sale pietruite pentru a descoperi curțile sale splendide din Renaștere și casele magnifice care se ascund în spatele porților grele. Muzeul Augustinian expune o colecție bogată de picturi și sculpturi. Aici veți găsi opere ale unor maeștri medievali sau ale unor artiști și pictori contemporani. Toulouse este activ și agitat, alimentat de energia populației sale studențești. Nu există nimic mai plăcut decât să te plimbi prin centrul istoric, să te plimbi de-a lungul malurilor Garonne și Canal du Midi, sau să te oprești într-unul dintre numeroasele baruri și restaurante pentru a mânca sau a bea sub cerul liber.
Mai multe informații
13 iun.
Închiriere masină
Citroen C4
Blagnac
Toulouse-Blagnac Airport
23:30 - 13 iun. 2025
Blagnac
Toulouse-Blagnac Airport
07:30 - 22 iun. 2025
Driver age

Minimum 18, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 839,28
Theft protection
with excess up to 1.900 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 1.900 EUR
Pickup

Toulouse-Blagnac Airport - Telephone: +33-170976111

Parking P2 Loueurs

Program: 07:00 - 23:59
Please be informed that our counter in hall C is currently closed until further notice. Please directly proceed to our SIXT branch outside of car park P2 on the ground floor. To get there, please follow the signs at the airport footpath.
Dropoff

Toulouse-Blagnac Airport - Telephone +33-170976111

Parking P2 Loueurs

Program: 07:00 - 23:59
Please be informed that our counter in hall C is currently closed until further notice. Please directly proceed to our SIXT branch outside of car park P2 on the ground floor. To get there, please follow the signs at the airport footpath.
Transport de la Toulouse la Albi
Niciun mijloc de transport selectat
15 iun.
2. Albi
Ai cazare aici
Despre destinație: Albi este un oraș mic și încântător situat în sud-vestul Franței. Există multe magazine și locuri frumoase unde se poate mânca în zonă. Această Cetate Episcopală este listată ca unul dintre siturile Franței pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Situat în regiunea Midi-Pyrénées, de-a lungul râului Tarn, orașul Albi oferă Cetatea Episcopală, care găzduiește catedrala Sainte-Cécile, cea mai mare catedrală de cărămidă din lume, și Palatul fortificat Berbie. Cu arhitectura sa din cărămidă roșie, malurile râului Tarn, ritmul de viață relaxat din sud-vest, amintirea îndepărtată a catarilor sau chiar a faimosului pictor Toulouse-Lautrec, Albi este un oraș magnific. ATRACȚII TURISTICE PRINCIPALE Catedrala din Albi Catedrala din Albi, cunoscută oficial ca Bazilica Catedralei Sfânta Cecilia, este cea mai importantă clădire religioasă din Albi, Franța, și sediul Arhiepiscopului de Albi. Construită inițial ca o fortăreață începută în 1287 și aflată în construcție timp de 200 de ani, se pretinde a fi cea mai mare clădire de cărămidă din lume. În 2010, catedrala a fost desemnată sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Palatul de la Berbie În a doua jumătate a secolului al XIII-lea, episcopii din Albi au întreprins construcția Palatului de la Berbie, aproape de catedrala Sainte-Cécile și de malurile râului Tarn. Un adevărat fort, palatul este o mărturie a puterii de odinioară a episcopilor din Albi. Această arhitectură medievală, cu zidurile sale de înălțime și grosime extraordinară, închide o curte de onoare și un donjon. Prelații care au urmat din Renaștere până în secolul al XVIII-lea l-au transformat și extins într-un palat somptuos cu saloane luxoase și grădini formale în stil francez. Situat în inima centrului istoric al orașului, Palatul de la Berbie, listat ca monument istoric, este una dintre cele mai bine păstrate reședințe episcopale din Franța. Face parte din cetatea episcopală a Albi, candidată pentru statutul de Patrimoniu Mondial al umanității. Muzeul Toulouse-Lautrec Galeria Toulouse-Lautrec a fost inaugurată la Palatul de la Berbie în 1922 cu ajutorul unei donații excepționale din partea Contelui și Contesei de Toulouse-Lautrec. Muzeul Toulouse-Lautrec este astăzi un ambasador al orașului Albi și atrage aproape 160.000 de vizitatori anual, ceea ce îl plasează printre cele mai importante muzee din afara Parisului. Începute în 2001, lucrările de renovare includ reproiectarea intrării în muzeu, acum relocată în Curtea de Onoare. Au fost create noi spații sub palat. Acum, muzeul are un auditoriu cu 156 de locuri pentru conferințe și prelegeri, două filme despre viața și operele lui Toulouse-Lautrec sunt prezentate acolo în fiecare zi, o sală pentru ateliere educaționale și prezentări pentru copii și grupuri școlare.
Mai multe informații
Transport de la Albi la Carcassonne
Niciun mijloc de transport selectat
19 iun.
3. Carcassonne
Ai cazare aici
Despre destinație: Carcassonne este un oraș în sud-vestul Franței, cel mai cunoscut pentru orașul său înconjurat de ziduri, listat ca Patrimoniu Mondial UNESCO. Fortăreața medievală a Carcassonne este un castel de jucărie pentru copii, crescut la proporții reale. Cité, cu turnurile și bastioanele sale, a început în timpurile Galo-romane. A jucat un rol important în efortul nereușit al Languedocului de a rămâne independent de nordul Franței. Zidul exterior a fost finalizat sub Louis IX. Până la mijlocul secolului al XIX-lea, localnicii jefuiseră atât de temeinic zidurile pentru materiale de construcție încât au rămas doar ruine trunchiate. Dar interesul crescând pentru Franța medievală a stimulat reconstrucția Cité. Pentru cea mai bună plimbare prin castel, vizitați Cité dimineața devreme sau noaptea. Basilica St-Nazaire, pe partea de sud a Cité, este o biserică excepțională, combinând un transept și o absidă gotică nordică cu o navă romană mult mai veche. Vitraliile sunt considerate în general printre cele mai bune din sudul Franței. În apropiere de Basilică, un amfiteatru construit pentru a oferi divertisment în timpul asediilor lungi ale orașului găzduiește multe evenimente. Situat într-o regiune uimitoare și diversificată, Carcassonne este casa unui trecut cultural și istoric fascinant. În plus, oferă delicioase feluri de mâncare tradiționale, unele dintre cele mai bune podgorii din sudul Franței și localnici foarte prietenoși.
Mai multe informații
Transport de la Carcassonne la Montpellier
Niciun mijloc de transport selectat
20 iun.
4. Montpellier
Ai cazare aici
Despre destinație: Capitala regiunii Languedoc-Roussillon, la câțiva kilometri de mare, surprinde vizitatorii cu dinamismul său. Scăldată în lumina blândă a Mediteranei, cartierele sale vechi și grădinile sale magnifice te invită să te plimbi pe bulevardele sale elegante. În plină expansiune demografică, orașul, care își celebrează vocația ancestrală pentru medicină și cercetare, s-a transformat într-o metropolă cosmopolită cu o atmosferă vibrantă. Între Place de la Comédie și Arc de Triomphe du Peyrou, găsim vechiul cartier al Montpellier-ului. Ecusson, centrul istoric, păstrează străzile sale medievale înguste și întortocheate și aleile umbroase. De-a lungul acestor străzi, palate magnifice, cu scările și curțile lor frumoase, se înalță grațios. Catedrala Saint-Pierre este unul dintre simbolurile orașului, de neratat este impresionantul pridvor cu baldachin susținut de două coloane cilindrice monumentale. Montpellier îmbină farmecul lumii vechi cu o viață de noapte modernă și vibrantă. Teatrele sale, barurile elegante și opera sa animă serile, creând o atmosferă plină de viață. Cea mai nouă zonă a orașului se numește Place de la Comédie, aici poți găsi restaurante excelente, cafenele și magazine.
Mai multe informații
Transport de la Montpellier la Toulouse
Niciun mijloc de transport selectat
21 iun.
5. Toulouse
Ai cazare aici
Despre destinație: În inima Sudului, Toulouse a ocupat întotdeauna un loc proeminent în sud-vestul Franței. Reflecțiile de lumină aurie pe zidurile de cărămidă roz, utilizate în multe dintre clădirile sale, i-au adus orașului denumirea de 'La Ville Rose', Orașul Roz. Ca cel mai mare oraș din regiune, Toulouse combină arhitectura medievală cu muzica boemă, mâncarea delicioasă și inovația constantă, susținută de industria aerospațială de vârf a orașului. Orașul vechi din Toulouse ascunde mari comori. Bazilica Sf. Sernin este considerată cel mai frumos monument religios al orașului. Este, de asemenea, cea mai mare biserică construită în stil romanic din lume. Simțiți-vă liber să vă plimbați pe străzile sale pietruite pentru a descoperi curțile sale splendide din Renaștere și casele magnifice care se ascund în spatele porților grele. Muzeul Augustinian expune o colecție bogată de picturi și sculpturi. Aici veți găsi opere ale unor maeștri medievali sau ale unor artiști și pictori contemporani. Toulouse este activ și agitat, alimentat de energia populației sale studențești. Nu există nimic mai plăcut decât să te plimbi prin centrul istoric, să te plimbi de-a lungul malurilor Garonne și Canal du Midi, sau să te oprești într-unul dintre numeroasele baruri și restaurante pentru a mânca sau a bea sub cerul liber.
Mai multe informații
22 iun.
Transport de la Toulouse la București
Retur
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
10:05 - Toulouse, Blagnac (TLS)
17:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
6h 45m 1 PC 1 Escală
LH
LH Lufthansa - LH 1095
10:05 - Toulouse, Blagnac (TLS)
11:55 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Transport:  LH1095
Clasa de cabină: Economy
2h 35m - Connection in Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 1420
14:30 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
17:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  LH1420
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.287 €
Bazat pe 2 adulți
2.574 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 9
Această vacanță include
Destinații 5
Zboruri 2
Hoteluri 5
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne