Circuit Coasta Dalmata: Split, Dubrovnik & Makarska, Croatia
De la 1.095 €

Circuit Coasta Dalmata: Split, Dubrovnik & Makarska, Croatia

Pachet de vacanță
Creat: marți, 1 octombrie 2024
Ref ID: 13534411
Tarif/ persoană De la
1.095 €
Bazat pe 2 adulți
2.191 €
Pretul total
Creat: marți, 1 octombrie 2024

Itinerarul tău pe zile

13 aug.
Transport de la București la Split
Plecare
Croatia Airlines
Croatia Airlines Croatia Airlines - OU319
20:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
21:30 - Split, Split (SPU)
1h 50m 0 PC Non-stop
Transport:  OU319
Clasa de cabină: Economy
13 aug.
1. Split
Ai cazare aici
Despre destinație:

Split, una dintre cele mai fascinante destinații turistice din Croația, te invită să trăiești o experiență de neuitat, în care istoria bogată se îmbină armonios cu peisajele spectaculoase și atmosfera vibrantă. Amplasat pe o peninsulă centrală, acest oraș îți oferă acces facil atât către plajele însorite și insulele din apropiere, cât și către splendidele parcuri naturale ale Croației.

Indiferent dacă ești pasionat de istorie și arhitectură sau că îți dorești să te relaxezi pe plajele cu nisip fin și să te bucuri de deliciile gastronomice locale, Split are ceva special pentru fiecare călător. Explorează la pas și descoperă Palatul lui Dioclețian, o impresionantă clădire romană inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, sau plimbă-te pe Riva, promenada animată de la malul mării, unde poți savura specialități croate și admira apusurile spectaculoase.

Cu o varietate de atracții turistice și o gamă largă de activități de agrement, Split te va cuceri cu farmecul său deosebit și cu atmosfera captivantă. Planifică-ți următoarea escapadă aici și pregătește-te să fii răsfățat de toate minunile pe care le oferă această destinație de vis din inima Dalmației!

Mai multe informații
13 aug.
Închiriere masină
FIAT 500
Split
SPLIT AIRPORT
22:30 - 13 aug. 2025
Split
SPLIT AIRPORT
14:00 - 20 aug. 2025
Driver age

Minimum 18, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 640,00
Theft protection
with excess up to 640 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 640 EUR
Pickup

SPLIT AIRPORT - Telephone: 00385993920362

APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC, CESTA DR FRANJE TUDMANA, CESTA DR FRANJE TUDMANA

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

SPLIT AIRPORT - Telephone 00385993920362

APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC, CESTA DR FRANJE TUDMANA, CESTA DR FRANJE TUDMANA

Program: 07:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Split la Dubrovnik
Niciun mijloc de transport selectat
15 aug.
2. Dubrovnik
Ai cazare aici
Despre destinație: George Bernard Shaw a numit Dubrovnikul "perla Adriaticii, un paradis pe pământ", și, într-adevăr, ar putea fi unul dintre cele mai frumoase orașe pe care le veți vedea vreodată. Construit în mare parte și locuit mult timp de venețieni, Dubrovnikul posedă un farmec statuar și o unitate arhitecturală impresionantă care atrag mii de vizitatori în fiecare vară. Fondat în secolul al VII-lea, Dubrovnikul se afla în mijlocul unei mari păduri de stejari, de la care și-a luat numele. Faceți o plimbare pe vechile ziduri ale orașului pentru a vedea vechiul oraș și coasta înconjurătoare. Înainte de a ieși din orașul vechi prin poarta de vest, întoarceți-vă la dreapta pentru a vizita Mănăstirea Franciscană și cloisterele liniștite. Chiar în interiorul intrării se află cea mai veche farmacie europeană, fondată în 1371. În colțul de nord al orașului vechi se află Mănăstirea și Muzeul Dominican, cu un poliptic de Titian. Impresionanta Catedrală a Adormirii Maicii Domnului se află în centrul Poljanei Marin Držić și tezaurul său poate fi vizitat; căutați lucrarea lui Raphael. Dubrovnikul are ape calde, cristaline; nu doar admirați-l de la distanță și faceți o scufundare. Cei îndrăzneți pot să se scufunde și să se bronzeze pe stânci sau să înoate în jurul zidurilor orașului în timp ce alții se uită de sus. Zidurile impresionante ale Dubrovnikului strălucesc în lumina dimineții, dar până la prânz, apele albastre și limpezi ale mării vă îndeamnă să vă îndepărtați de oraș și de zgomotul turiștilor. Dacă puteți suporta aglomerația, și voi puteți găsi un colț de rai.
Mai multe informații
Transport de la Dubrovnik la Makarska
Niciun mijloc de transport selectat
18 aug.
3. Makarska
Ai cazare aici
Despre destinație: Makarska este un mic oraș situat pe coasta Adriatică a Croației, la aproximativ 60 km (37 mi) sud-est de Split și 140 km (87 mi) nord-vest de Dubrovnik. Are o populație de 13,834 de rezidenți. Administrativ, Makarska are statutul de oraș și face parte din județul Split-Dalmatia. Makarska este un centru turistic, situat pe o baie în formă de potcoavă între munții Biokovo și Marea Adriatică. Orașul este cunoscut pentru promenada sa înconjurată de palmieri, unde cafenele, baruri și buticuri dau spre port. Alături de plajă se află mai multe hoteluri de mare capacitate, precum și un teren de camping. Centrul orașului Makarska este un oraș vechi cu străzi înguste pavate cu piatră, o piață principală a bisericii unde există o piață de flori și fructe, și un mănăstire franciscană care găzduiește o colecție de cochilii de mare, inclusiv o cochilie de moluscă gigant. Makarska este centrul Rivierei Makarska, o destinație turistică populară sub muntele Biokovo. Se întinde pe 60 km între orașele Brela și Gradac.
Mai multe informații
20 aug.
Transport de la Makarska la București
Retur
Croatia Airlines
Croatia Airlines Croatia Airlines - OU318
17:00 - Split, Split (SPU) Aeroport alternativ
19:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 45m 0 PC Non-stop
Transport:  OU318
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.095 €
Bazat pe 2 adulți
2.191 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 3
Zboruri 2
Hoteluri 3
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne