Circuit self drive Croatia - Iunie 2025
De la 1.037 €

Circuit self drive Croatia - Iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: marți, 10 septembrie 2024
Ref ID: 12603607
Tarif/ persoană De la
1.037 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 10 septembrie 2024
Destinații: Split, Trogir, Zadar, Zagreb

Itinerarul tău pe zile

16 iun.
Transport de la București la Split
Plecare
Air Serbia
Air Serbia Air Serbia
10:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:35 - Split, Split (SPU)
5h 30m 0 PC 1 Escală
JU
JU Air Serbia - JU 101
10:05 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:35 - Belgrade, Beograd (BEG)
Transport:  JU101
Clasa de cabină: Economy
3h 0m - Connection in Belgrade, Beograd (BEG)
JU
JU Air Serbia - JU 702
13:35 - Belgrade, Beograd (BEG)
14:35 - Split, Split (SPU)
Transport:  JU702
Clasa de cabină: Economy
16 iun.
1. Split
Ai cazare aici
Despre destinație:

Split, una dintre cele mai fascinante destinații turistice din Croația, te invită să trăiești o experiență de neuitat, în care istoria bogată se îmbină armonios cu peisajele spectaculoase și atmosfera vibrantă. Amplasat pe o peninsulă centrală, acest oraș îți oferă acces facil atât către plajele însorite și insulele din apropiere, cât și către splendidele parcuri naturale ale Croației.

Indiferent dacă ești pasionat de istorie și arhitectură sau că îți dorești să te relaxezi pe plajele cu nisip fin și să te bucuri de deliciile gastronomice locale, Split are ceva special pentru fiecare călător. Explorează la pas și descoperă Palatul lui Dioclețian, o impresionantă clădire romană inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, sau plimbă-te pe Riva, promenada animată de la malul mării, unde poți savura specialități croate și admira apusurile spectaculoase.

Cu o varietate de atracții turistice și o gamă largă de activități de agrement, Split te va cuceri cu farmecul său deosebit și cu atmosfera captivantă. Planifică-ți următoarea escapadă aici și pregătește-te să fii răsfățat de toate minunile pe care le oferă această destinație de vis din inima Dalmației!

Mai multe informații
16 iun.
Închiriere masină
Opel Astra
Split
Split Airport
15:45 - 16 iun. 2025
Zagreb
Zagreb Airport
10:00 - 23 iun. 2025
Driver age

Minimum 18, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1075
Theft protection
with excess up to 925 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 925 EUR
Pickup

Split Airport - Telephone: +385-956199964

Cesta Dr. Franje Tudmana 1270

Program: 07:00 - 22:00
The SIXT branch is situated in the rent a car building of Split airport, please follow the signs for rent a car.
Dropoff

Zagreb Airport - Telephone +385-956199964

Rudolfa Fizira 21

Program: 07:00 - 22:00
The SIXT branch is located on the ground floor of Zagreb Airport in the arrival hall. After leaving the customer area, go left to the end of the hall, next to the cafe bar "Nero" you will find the SIXT branch.
Transport de la Split la Trogir
Niciun mijloc de transport selectat
18 iun.
2. Trogir
Ai cazare aici
Despre destinație: Trogir este un oraș istoric și un port pe coasta Adriatică în județul Split-Dalmatia, Croația. Orașul istoric Trogir este situat pe o mică insulă între continentul croat și insula Čiovo. Din 1997, centrul istoric al Trogirului a fost inclus în lista patrimoniului mondial UNESCO. Trogir este un oraș-juvelă încapsulat în ziduri din secolul al XV-lea. Străduțe medievale mici se învârt prin orașul fermecător, dezvăluind restaurante ascunse și galerii care atrag privirea. O promenadă largă de-a lungul mării se înfășoară în jurul orașului, culminând cu un port fermecător plin de veliere care așteaptă să vă ducă la insulele Drvenik Mali și Drvenik Veli cu plajele lor de nisip intacte și golfurile izolate. Ruinele antice ale orașului roman Solin se află de asemenea la o scurtă distanță de Trogir și constituie o excursie extraordinară de o zi. La aproximativ 3km de Trogir, pe insula Čiovo se află un oraș numit Okrug Gornji. Acesta are o plajă lungă de 1km cu multe baruri chiar lângă mare. Fortăreața Kamerlengo, (la malul mării). Această fortăreață din secolul al XIV-lea a fost construită pentru a controla accesul la port și la golful Kastela.
Mai multe informații
Transport de la Trogir la Zadar
Niciun mijloc de transport selectat
19 iun.
3. Zadar
Ai cazare aici
Despre destinație: Zadar este un oraș din Croația situat pe Marea Adriatică. Este al cincilea cel mai mare oraș croat și este centrul județului modern Zadar din Croația și a regiunii mai largi din Dalmația de nord. Zadar este situat în fața insulelor Ugljan și Pašman, de care este separat prin strâmtoarea îngustă Zadar. Deși a suferit numeroase distrugeri după cel de-al doilea război mondial, Zadar a păstrat o bogată moștenire de importanță mondială, vizibilă la fiecare pas. Forumul Roman din secolul I este un loc comun pentru localnici să se plimbe, să se așeze printre ruine și să se bucure de o zi frumoasă de vară. Biserica Sf. Donatus din secolul al IX-lea este una dintre cele mai bine conservate clădiri pre-romanice din lume și este simbolul orașului. Biserica romană reconstruită Sf. Grisigono din secolul al XII-lea este unul dintre cele mai remarcabile exemple de combinare a diferitelor monumente într-unul singur. Biserica a fost construită pe ruinele unei biserici mai vechi și a fost reconstruită după ce a fost bombardată în al doilea război mondial, în combinație cu un convent benedictin distrus în spatele său. Catedrala romană Sf. Anastasia din secolul al XIII-lea este foarte impresionantă. Turnul poate fi urcat; de la vârful său aveți o vedere frumoasă asupra orașului Zadar și a insulelor învecinate. Orga de Mare este preferată atât de localnici, cât și de turiști. Această orgă realizată de om pe Riva din Zadar funcționează cu mișcarea valurilor și 35 de țevi pentru a crea un peisaj sonor muzical. Orga de Mare este opera arhitectului croat Nikola Bašić, care a creat și Salutul către Soare din apropiere. Orașul este cunoscut pentru artiștii și galeriile sale. Există aproximativ o duzină de galerii mari și multe magazine mai mici de-a lungul străzilor laterale. Are o stradă principală pentru cumpărături de lux de zi cu zi pentru localnici și chiar pentru unii turiști cu pasiune de a cumpăra. Se numește Spire Brusine și trece prin mijlocul orașului vechi. Apusurile de soare din Zadar sunt legendare, făcându-l locul perfect pentru a se relaxa pentru romantici, tineri și vârstnici.
Mai multe informații
20 iun.
Bilete activități
Plitvice lakes guided tour with pre booked tickets
Plitvice lakes guided tour with pre booked tickets
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 100 ani: 2 )
10 ore 07:30 Plitvice lakes self guided
Vezi detalii
Transport de la Zadar la Zagreb
Niciun mijloc de transport selectat
21 iun.
4. Zagreb
Ai cazare aici
Despre destinație: Adesea uitat de turiștii care caută soarele și litoralul, Zagreb este o destinație atrăgătoare în sine. Capitala Croației este un amestec perfect între Europa de Vest și cea de Est. Clădirile sobere austro-ungare sunt înconjurate de restaurante chic și buticuri care contrastează cu pub-urile mizere și sălile de bere zgomotoase. Zagreb oferă o gamă largă de opțiuni pentru vizitatori. De la galerii de artă la modă la săli de muzică și muzee tradiționale, și activități în aer liber, multe activități în aer liber. Parcul Maksimir, în est, este plin de alergători, bicicliști și plimbăreți. În sud-estul orașului, găsim Lacul Jarun, unde localnicii și turiștii vin să înoate sau să navigheze și, ulterior, să danseze toată noaptea într-o discotecă pe malul lacului. La doar o plimbare cu tramvaiele noi și strălucitoare, găsim Muntele Medvednica care oferă drumeții, schi și vederi minunate asupra orașului. Fie că sunteți în căutarea unei escapade în oraș sau a unei pauze de la vacanțele leneșe pe plajă, Zagreb nu va dezamăgi vizitatorii nici măcar puțin.
Mai multe informații
23 iun.
Transport de la Zagreb la București
Retur
Air Serbia
Air Serbia Air Serbia
15:10 - Zagreb, Zagreb (ZAG)
20:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 0m 0 PC 1 Escală
JU
JU Air Serbia - JU 603
15:10 - Zagreb, Zagreb (ZAG)
16:20 - Belgrade, Beograd (BEG)
Transport:  JU603
Clasa de cabină: Economy
1h 25m - Connection in Belgrade, Beograd (BEG)
JU
JU Air Serbia - JU 104
17:45 - Belgrade, Beograd (BEG)
20:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  JU104
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
1.037 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 2
Hoteluri 4
Masini 1
Activităţi 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne