Circuit self drive Grecia clasica & Zakynthos - iunie 2025
De la 536 €

Circuit self drive Grecia clasica & Zakynthos - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: luni, 2 septembrie 2024
Ref ID: 12219040
Tarif/ persoană De la
536 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 2 septembrie 2024
Destinații: Atena, Nafplio, Olimpia, Zante (Zakynthos), Delphi, Kalambaka, Atena

Itinerarul tău pe zile

10 iun.
Transport de la București la Atena
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO273
16:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:20 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
1h 40m 0 PC Non-stop
Transport:  RO273
Clasa de cabină: Economy
10 iun.
1. Atena
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă Atena, bijuteria Greciei, numită după venerabila zeiță a înțelepciunii, Athena. Cu Acropolele său magnific care își îndreaptă privirea spre orașul modern, cosmopolit, Atena este locul de naștere al civilizației occidentale și o comoară culturală ce te așteaptă să o explorezi.

Leagănul filosofiei, democrației și teatrului occidental, capitala Greciei continuă să fie un centru global al culturii, iar centrul său istoric găzduiește situri clasice emblematice și muzee pline de artefacte din Grecia Antică, multe dintre ele înscrise pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Pentru o incursiune în istorie, vizitează Parcul Arheologic, unde te vei întâlni cu măreția civilizației antice. Aici poți explora Muzeul Nou Acropole, o bijuterie modernă a tehnologiei ce găzduiește expoziții luminoase și aerisite, și Muzeul Național de Arheologie, cel mai mare muzeu arheologic din Grecia. Atena te îmbie să explorezi și latura sa modernă. Plaka, vechiul cartier istoric, se întinde sub Acropole și este o destinație plină de farmec, cu străduțe înguste și taverne tradiționale. Pentru o experiență autentică a vieții de zi cu zi, nu rata o plimbare prin Monastiraki, unde poți gusta din deliciile locale și te poți bucura de atmosfera vibrantă.



Mai multe informații
10 iun.
Închiriere masină
Fiat Panda
Eleftherios Venizelos Intl
Athens International Airport
19:30 - 10 iun. 2025
Eleftherios Venizelos Intl
Athens International Airport
10:00 - 19 iun. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1200,00
Theft protection
with excess up to 1.100 EUR
Collision damage waiver
with excess up to 1.100 EUR
Pickup

Athens International Airport - Telephone:

22km Markopoulo Avenue - Markopoulo, Mesogia TK

Program: 07:00 - 22:00
- Once you leave the exits 1-5, turn to the right and go ahead. - Go straight ahead until you reach the shuttle bus parking. - At the parking area wait for the OK Mobility shuttle bus. - The shuttle bus drives around the parking area every 15 minutes.
Dropoff

Athens International Airport - Telephone

22km Markopoulo Avenue - Markopoulo, Mesogia TK

Program: 07:00 - 22:00
- Once you leave the exits 1-5, turn to the right and go ahead. - Go straight ahead until you reach the shuttle bus parking. - At the parking area wait for the OK Mobility shuttle bus. - The shuttle bus drives around the parking area every 15 minutes.
Transport de la Atena la Nafplio
Niciun mijloc de transport selectat
11 iun.
2. Nafplio
Ai cazare aici
Despre destinație: Nafplio este un oraș din Peloponez. De multe ori este, de asemenea, menționată ca Nauplio, Nauplia sau Nafplia. Un centru minunat romantic, cu străzi confortabile, un loc minunat pentru a rămâne pentru călătorii radiale în jurul Peloponezului. Nafplio a fost pentru scurt timp capitala Greciei înainte ca sediul puterii să fie mutat în cele din urmă la Atena. Este un oraș istoric datorită moștenirii sale bizantine, venețiene și otomane, precum și semnificației sale pentru Revoluția Greacă. Are un centru frumos, cu mici case istorice neoclasice, piețe și biserici. La o primă vedere, Nafplio arată ca un oraș italian datorită arhitecturii sale și caselor colorate. Puteți vedea: Clădiri caracteristice, Muzee, Centre Culturale, Castele. Bucurați-vă de mare: Foarte aproape de oraș este plaja liniștită de nisip, la sud de dealul castelului Palamede. Acolo localnicii se adună pentru a se bucura de înot în această plajă curată cu semnal albastru. Chiar mai la sud, abordabil cu autobuzul sau mașina locală, există o serie de plaje minunate, foarte populare în timpul verii. Croaziere zilnice în Golful Argolic: Dacă aveți timp să van încercați această croazieră, oferindu-vă plăcerea de a se bucura de mare și atracțiile de pe litoral din zona, inclusiv o oprire baie! Pe promenada unde pleacă bărcile pentru Bourtzi, de obicei o dată pe zi, în timpul verii.
Mai multe informații
Transport de la Nafplio la Olimpia
Niciun mijloc de transport selectat
12 iun.
3. Olimpia
Ai cazare aici
Despre destinație: Olympia este un oraș în Peloponez. Acesta a fost locul Jocurilor Olimpice originale. Jocurile, care se desfășurau la fiecare patru ani în onoarea zeului grec Zeus, au durat pe întreaga perioadă a Epocii Clasice. Sanctuarul central sau Altis includea temple, altare, sanctuare și clădiri publice atât pentru scopuri religioase, cât și profane. Flacăra pentru fiecare ediție modernă a Jocurilor Olimpice este încă aprinsă în oraș, printr-o reflexie a luminii solare într-o oglindă parabolică, și transportată cu torța la locul unde urmează să se desfășoare jocurile.
Mai multe informații
Transport de la Olimpia la Zante (Zakynthos)
Niciun mijloc de transport selectat
13 iun.
4. Zante (Zakynthos)
Ai cazare aici
Despre destinație: Zakynthos, cunoscută și sub numele de Zante, este a treia cea mai mare insulă din Marea Ionică, situată pe coasta de vest a Greciei. În timp ce Ios și Kos sunt asociate cu petrecerile, iar Rodos și Creta cu familiile, Zakynthos este ceva între. Majoritatea plajelor, orașelor, etc., se află de-a lungul coastelor de sud și est, deoarece coastele de vest și nord sunt extrem de muntoase, adesea cu stânci care cad la sute de metri direct în mare. Zakynthos nu este atât de mult o insulă pentru copii. Majoritatea stațiunilor de acolo sunt relativ liniștite și cabinele turistice oferă excursii către insulele învecinate sau către continentul grecesc. Este o insulă unde satele de pe munte și golfurile ascunse așteaptă să fie descoperite de către călătorul discernământ. Merită cu adevărat să închiriezi o mașină. Bucurați-vă de: Circuitul în jurul insulei. Datorită dimensiunii mici a insulei, cu o mașină de închiriat este perfect posibil să conduci un tur complet al insulei, oprindu-te la unele locuri interesante pe drum. Condu spre nord de-a lungul drumului de coastă și vizitează Tsilivi. Continuă mai departe de Alykes și Alykanes. Peisajul devine mai impresionant pe măsură ce urci spre munți. De acolo traversezi coasta de nord trecând pe lângă Navagio (cunoscut și sub numele de epavă) și platforma de vizionare și Volimes în munți, unde se pot cumpăra obiecte de artă și meșteșuguri locale. Pe coasta de vest călătorind spre sud, golful Limnionas este extrem de frumos și liniștit Mai la sud de acolo ai Kampi cu vederi uimitoare de pe stânci și în cele din urmă farul Keri cu vederi mai impresionante, mai ales la apus. Scufundări. Deși, ca restul Greciei, zona este lipsită de pește din cauza pescuitului excesiv, sudul insulei are câteva locuri decente cum ar fi "The Arch" și Peșterile Keri. Numeroși operatori de scufundări lucrează din Laganas, Keri și alte locuri. Observarea țestoaselor. Țestoasa cu cap mare, o specie în pericol de dispariție, folosește plajele pentru cuibărit și a fost înființată o rezervație marină în sud în jurul Golfului Laganas pentru a le proteja (deși pare să fie complet ignorată în afara sezonului turistic) Multe organizații din Laganas, Kalamaki și chiar Vassilikos oferă excursii scurte sau de o zi întreagă, inclusiv opriri pentru înot pentru a căuta aceste țestoase.
Mai multe informații
Transport de la Zante (Zakynthos) la Delphi
Niciun mijloc de transport selectat
16 iun.
5. Delphi
Ai cazare aici
Despre destinație: Delphi, oraș antic și sediul celui mai important templu și oracol grecesc al lui Apollo. Se afla pe teritoriul Phocis, pe panta abruptă a Muntelui Parnassus, la aproximativ 6 mile (10 km) de Golful Corint. Delphi este acum un important sit arheologic cu ruine bine conservate. A fost desemnat un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 1987. Delphi era considerat de către grecii antici ca fiind centrul lumii.
Mai multe informații
Transport de la Delphi la Kalambaka
Niciun mijloc de transport selectat
17 iun.
6. Kalambaka
Ai cazare aici
Despre destinație: Kalabaka este o municipalitate în unitatea regională Trikala, parte a Tesaliei din Grecia. Mănăstirile Meteora sunt situate în oraș. Kalambaka este terminalul nord-vestic al vechilor căi ferate din Tesalia, acum parte a OSE. Kalabaka a fost votată ca unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia. În apropiere, Meteora și mănăstirile sale de pe vârful stâncii reprezintă principala atracție turistică a orașului.
Mai multe informații
Transport de la Kalambaka la Atena
Niciun mijloc de transport selectat
18 iun.
7. Atena
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă Atena, bijuteria Greciei, numită după venerabila zeiță a înțelepciunii, Athena. Cu Acropolele său magnific care își îndreaptă privirea spre orașul modern, cosmopolit, Atena este locul de naștere al civilizației occidentale și o comoară culturală ce te așteaptă să o explorezi.

Leagănul filosofiei, democrației și teatrului occidental, capitala Greciei continuă să fie un centru global al culturii, iar centrul său istoric găzduiește situri clasice emblematice și muzee pline de artefacte din Grecia Antică, multe dintre ele înscrise pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Pentru o incursiune în istorie, vizitează Parcul Arheologic, unde te vei întâlni cu măreția civilizației antice. Aici poți explora Muzeul Nou Acropole, o bijuterie modernă a tehnologiei ce găzduiește expoziții luminoase și aerisite, și Muzeul Național de Arheologie, cel mai mare muzeu arheologic din Grecia. Atena te îmbie să explorezi și latura sa modernă. Plaka, vechiul cartier istoric, se întinde sub Acropole și este o destinație plină de farmec, cu străduțe înguste și taverne tradiționale. Pentru o experiență autentică a vieții de zi cu zi, nu rata o plimbare prin Monastiraki, unde poți gusta din deliciile locale și te poți bucura de atmosfera vibrantă.



Mai multe informații
19 iun.
Transport de la Atena la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO274
19:10 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
20:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 35m 0 PC Non-stop
Transport:  RO274
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
536 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 9
Această vacanță include
Destinații 7
Zboruri 2
Hoteluri 7
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne