City Break Malmö, Sweden - 12 noiembrie 2024
De la 342 €
Malmö, Suedia

City Break Malmö, Sweden - 12 noiembrie 2024

Pachet de vacanță
Creat: luni, 2 septembrie 2024
Ref ID: 12212854
Tarif/ persoană De la
342 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 2 septembrie 2024
Tematică

Despre destinație

Malmo este al treilea oraș ca populație din Suedia. Odată un oraș izolat pe vârful sudic al Suediei, Malmo devine rapid un important centru multicultural. Cu finalizarea Podului Oresund în 2000, care conectează Suedia de Danemarca, Malmo este acum la doar 30 de minute cu mașina sau cu trenul de centrul Copenhagăi. Cu canale, plaje și situri istorice, Malmo este o destinație turistică minunată. Malmo este suficient de compact pentru a putea ajunge pe jos la majoritatea atracțiilor principale. Centrul istoric al orașului, în jurul Pieței Principale, Stortorget, oferă un amestec interesant de clădiri vechi și noi, care pot fi explorate perfect pe jos. La vest de piața principală Stortorget, se află orașul vechi, Gamla Staden. Este o zonă plăcută, plină de baruri, restaurante și unele case vechi foarte frumoase. Unele dintre acestea includ celebrele și drăguțele case mici cu un singur etaj, care abia par suficient de mari pentru a găzdui un pescar singuratic. Biserica Sankt Petri Kyrka, Biserica Sf. Petru, este ascunsă în spatele Stortorget, pe Goran Olsgatan. Este o biserică din cărămidă roșie, este cea mai veche clădire din Malmo și un exemplu de gotic baltic din cărămidă din secolul al XIV-lea. Mândria Malmo, magnificul său Primărie, a fost cea mai mare de acest fel când a fost construită în 1546. Fațada actuală a primăriei, în stil renascentist olandez, a fost adăugată în anii 1860 și a înlocuit o fațadă neoclasică de la începutul anilor 1800. Pe fațadă se pot vedea ornamente sculpturale. Lilla Torg se traduce prin "Piața Mică" și a fost construită la sfârșitul secolului al XVI-lea ca zonă comercială pentru comercianții de piață mai mici. Piesa centrală a zilelor noastre este o altă operă de artă publică ciudată a orașului: lampa de noptieră. Piața este înconjurată de unele clădiri medievale impresionante și este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri de viață de noapte din orașul vechi, deoarece găzduiește multe baruri și pub-uri. În parcurile verzi plăcute și suburbii de coastă, cum ar fi Sibbarp, aveți o bună privire asupra naturii și peisajului suedez. Malmo este un oraș creativ și curios și metropola cea mai multiculturală a Suediei. Odată un oraș industrial gri, și-a reinventat ca un oraș modern și cool cu o viață de noapte vibrantă.
Mai multe informații

Servicii incluse

12 nov.
Transport de la București la Malmö
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43209
19:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
21:30 - Malmo, Sturup (MMX)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43209
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
12 nov.
Transfer
Transfer de la Sturup (MMX) la Quality Hotel the Mill

Privat

Premium Private Premium (1-3) (Superior high class sedan)
  • Maximum waiting time: 60 minutes
12 nov.
Cazare
4 Nopţi
Quality Hotel the Mill 8,3 Foarte bine
Malmö - La 1,9 km de centruB&B Amiralsgatan 19, Malmö 211 55 Economy Double room (full double bed)
With a stay at Quality Hotel the Mill, you'll be centrally located in Malmö, within a 15-minute drive of Oresund Bridge and Folkets Park. This hotel is 0.4 mi (0.7 km) from Södra Förstadsgatan and 0.5 mi (0.7 km) from Triangeln Shopping Center.Take advantage of recreation opportunities such as a fitness center, or other amenities including complimentary wireless internet access and a television in a common area.Stay in one of 224 guestrooms featuring flat-screen televisions. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include desks and irons/ironing boards, and housekeeping is provided on request.You can enjoy a meal at The Social Bar & Bistro serving the guests of Quality Hotel the Mill, or stop in at the snack bar/deli. A complimentary full breakfast is served daily from 7:30 AM to 10:30 AM.Featured amenities include express check-out, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk. Planning an event in Malmö? This hotel has 420 square feet (39 square meters) of space consisting of conference space and 10 meeting rooms.
16 nov.
Transfer
Transfer de la Quality Hotel the Mill la Sturup (MMX)

Privat

Premium Private Premium (1-3) (Superior high class sedan)
  • Maximum waiting time: 15 minutes
16 nov.
Transport de la Malmö la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43210
22:05 - Malmo, Sturup (MMX)
01:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43210
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
342 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 4
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne