Nopti albe in Helsinki, Finlanda - iunie 2025
De la 418 €
Helsinki, Finlanda

Nopti albe in Helsinki, Finlanda - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: joi, 29 august 2024
Ref ID: 12023566
Tarif/ persoană De la
418 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 29 august 2024

Despre destinație

Helsinki este situată pe o mică peninsulă la vârful sudic al Finlandei. Abordează Helsinki dinspre mare și vei vedea clădiri neoclasice cu linii elegante și culori pastelate, precum și o piață plină de căpșuni și somon. Orașul s-a dezvoltat cu atenție la armonie. În timpul verii, mulți locuitori părăsesc liniștea urbană pentru casele lor de țară, dar iarna capitala prinde viață cu teatre, institute politice și peste 20.000 de studenți universitari. Iubitorii de arhitectură vor adora Helsinki. Clădirile neoclasice frumoase care înconjoară Piața Senatului au fost proiectate aproape în întregime de arhitectul german Carl Ludwig Engel la începutul secolului al XIX-lea, imediat după ce Helsinki a înlocuit Turku ca capitală a Finlandei. Piesa de rezistență este Catedrala Lutherană, care a fost recent renovată și arată mai bine ca niciodată, cu cei 12 apostoli de pe acoperiș privind din nou lumea de mai jos. În alte părți ale orașului, creațiile îndrăznețe, simple ale marilor arhitecți ai secolului al XX-lea, în special Aalto și Saarinen, se îmbină cu liniile neoclasice curate. Uimitorul Monument Jean Sibelius, dedicat celui mai faimos compozitor finlandez, constă din sute de țevi de oțel sculptate de Elia Hiltunen. Monumentul se află în Parcul Sibelius. Kansallimuseo, Muzeul Național, are expoziții minunate ale culturii finlandeze. Expozițiile Muzeului Orașului ilustrează istoria orașului. Insulele din jurul Helsinkiului sunt excursii de o zi excelente. Plajele cu nisip și stâncile netede de la Pihlajasaari îl fac un loc popular de vară pentru finlandezi care se bronzează. În fiecare vară, există multe concerte în aer liber gratuite într-unul dintre numeroasele parcuri ale orașului. După-amiaza, tot felul de muzică răsună pe frunzisul Esplanadi. Helsinki este un oraș mic dacă îl compari cu acele orașe gigantice din întreaga lume, dar spiritul este încă destul de cosmopolit. Helsinki este un oraș frumos, mai ales vara. Străzile sunt curate și întotdeauna poți găsi un loc liniștit, în cazul în care ai nevoie de unul. Unii spun că Helsinki este "cel mai mare sat din lume" și este un loc minunat pentru turism, istorie, muzee, galerii, teatru, muzică, cumpărături, restaurante, cluburi, etc., toate prietenoase cu mediul, fără poluare și aglomerație de trafic.
Mai multe informații

Servicii incluse

06 iun.
Transport de la București la Helsinki
Plecare
Air Baltic
Air Baltic Air Baltic
15:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
20:40 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
0 PC 1 Escală
BT
BT Air Baltic - BT 758
15:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:40 - Riga, Riga Intl (RIX)
Transport:  BT758
Clasa de cabină: Economy
2h 0m - Connection in Riga, Riga Intl (RIX)
BT
BT Air Baltic - BT 307
19:40 - Riga, Riga Intl (RIX)
20:40 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
Transport:  BT307
Clasa de cabină: Economy
06 iun.
Transfer
Transfer de la Helsinki Vantaa (HEL) la Hotel Arthur

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
06 iun.
Cazare
3 Nopţi
Hotel Arthur 7,6 Bun
Helsinki - La 0,6 km de centruB&B Vuorikatu 19, Helsinki 00100 standard twin
With a stay at Hotel Arthur, you'll be centrally located in Helsinki, within a 10-minute drive of Olympic Stadium and Helsinki Exhibition and Convention Centre. This hotel is 10.1 mi (16.3 km) from Flamingo Entertainment Centre and 0.7 mi (1.2 km) from Senate Square.Enjoy the recreation opportunities such as a sauna or make use of other amenities including complimentary wireless internet access.Stay in one of 203 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include phones, as well as desks and portable fans.Satisfy your appetite for lunch at Restaurant Arthur, a restaurant which specializes in local cuisine, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.Featured amenities include a 24-hour front desk, multilingual staff, and luggage storage. Planning an event in Helsinki? This hotel has 237 square feet (22 square meters) of space consisting of conference space and meeting rooms.
09 iun.
Transfer
Transfer de la Hotel Arthur la Helsinki Vantaa (HEL)

Privat

Standard Green Sustainable rides in electric vehicles (Mașină cu șofer)
09 iun.
Transport de la Helsinki la București
Retur
Air Baltic
Air Baltic Air Baltic
09:00 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
14:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC 1 Escală
BT
BT Air Baltic - BT 302
09:00 - Helsinki, Helsinki Vantaa (HEL)
09:55 - Riga, Riga Intl (RIX)
Transport:  BT302
Clasa de cabină: Economy
2h 0m - Connection in Riga, Riga Intl (RIX)
BT
BT Air Baltic - BT 757
11:55 - Riga, Riga Intl (RIX)
14:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  BT757
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
418 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 3
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne