Sejur plaja Corfu, Grecia - iunie 2025
De la 488 €
Corfu, Grecia

Sejur plaja Corfu, Grecia - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 28 august 2024
Ref ID: 11983840
Tarif/ persoană De la
488 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 28 august 2024

Despre destinație

Cu fortăreața sa venețiană, palatele britanice și o esplanadă franceză modelată după Rue de Rivoli din Paris, Corfu s-ar putea să nu vă pară deloc grecească. Cea mai populată și cosmopolită dintre Insulele Ionice, este plină de străini și arhitectură străină. În legendă, Corfu a fost insula unde naufragiatul Odiseu a întâlnit-o pe frumoasa Prințesă Nausicaa. Unii localnici susțin că a fost și insula magică invocată de Shakespeare în Furtuna. Orașul Corfu, un oraș mic și plăcut, este cel mai mare și cel mai important oraș de pe insulă. Aici se află aeroportul și aici acostează majoritatea navelor de croazieră și a feriboturilor de lungă distanță. Vechiul Fort este cu siguranță unul dintre reperele Corfu. Construit de venețieni în 1546 pe locul unui castel bizantin, fortul este separat de restul orașului printr-un șanț. Orașul Vechi este un labirint de străduțe înguste dominate de fortăreața din secolul al XVI-lea. În jurul fiecărui colț puteți găsi o capelă, o veche casă domnească sau o piațetă secretă de grădină. Între Vechiul Fort și Orașul Vechi, găsim Esplanada, cu arcele și cafenelele sale, considerată cea mai frumoasă esplanadă din Grecia. Palatul Achillion este ideal situat în pitorescul sat Gastouri, la 10 km sud de centrul orașului. A fost reședința de vară a împărătesei Sissi din 1890 până la moartea ei în 1898. Această clădire frumoasă și grădinile sale pitorești oferă o priveliște spre mare și orașul Corfu. În vârful de nord-vest al insulei se află stațiunea animată Sidari. De fapt, sunt două mici sate de coastă conectate printr-o lungă plajă cu nisip. Peninsula Kanoni, cu mănăstirea din secolul al XVII-lea pentru femei, este unul dintre cele mai cunoscute repere ale Corfu și poate fi găsită pe numeroase cărți poștale de pe insulă. De pe insulița Kanoni, este posibil să mergeți cu barca la o altă insuliță, Insula Șoarecelui sau Pontikonisi. Arhitectura Corfu este foarte diversă, influențată de civilizațiile care au ocupat odată insula. Turismul de masă a transformat părți ale insulei în urâțenii, dar o cantitate surprinzătoare din insulă este încă formată din livezi de măslini, munți sau păduri. Orașul Corfu este un oraș fermecător și elegant, construit între două fortărețe. Corfu este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Grecia, și este ușor de înțeles de ce atunci când te plimbi pe străduțele înguste și prin alei, trecând peste piețe spațioase, vizitând biserici bizantine și monumente venețiene. Și, desigur, Corfu are și frumusețea sa naturală; apa verde-turcoaz care înconjoară orașul.
Mai multe informații

Servicii incluse

21 iun.
Transport de la București la Corfu
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43285
05:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:40 - Kerkyra/corfu, Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43285
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
21 iun.
Transfer
Transfer de la Ioannis Kapodistrias Intl (CFU) la Oasis Hotel

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
21 iun.
Cazare
7 Nopţi
Oasis Hotel 8,3 Foarte bine
Corfu - La 4,0 km de centruDEMIPENSIUNE7th Km Kerkiras Lefkimis National Road Perama Gastouriou, Corfu 491 00 DOUBLE ROOM SEA VIEW
When you stay at Oasis Hotel in Corfu, you'll be by the sea, within a 15-minute drive of Port of Corfu and Aqualand. This beach hotel is 11.6 mi (18.7 km) from Dassia Beach and 8 mi (12.8 km) from Agios Gordios Beach.Pamper yourself with onsite massages, body treatments, and facials. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and babysitting (surcharge).Make yourself at home in one of the 72 guestrooms featuring refrigerators and LCD televisions. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.Satisfy your appetite for dinner at the hotel's restaurant, OASIS, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Need to unwind? Take a break at the bar/lounge, the beach bar, or the poolside bar for a tasty beverage. A complimentary buffet breakfast is served daily.Featured amenities include a business center, dry cleaning/laundry services, and a 24-hour front desk. Free self parking is available onsite.
28 iun.
Transfer
Transfer de la Oasis Hotel la Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
28 iun.
Transport de la Corfu la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43286
08:30 - Kerkyra/corfu, Ioannis Kapodistrias Intl (CFU)
10:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43286
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
488 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne