Circuit cu masina inchiriata Danemarca - mai 2025
De la 958 €

Circuit cu masina inchiriata Danemarca - mai 2025

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 24 iulie 2024
Ref ID: 10479751
Tarif/ persoană De la
958 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 24 iulie 2024
Destinații: Billund, Norre Nebel, Copenhaga

Itinerarul tău pe zile

06 mai
Transport de la București la Billund
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43211
12:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:30 - Billund, Billund (BLL)
2h 50m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43211
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
06 mai
1. Billund
Ai cazare aici
Despre destinație: Billund, un mic oraș situat în centrul Peninsulei Iutlanda din Danemarca. Billund este locul unde se află a doua cea mai mare atracție turistică a Danemarcei în afara Copenhagăi: Legoland. Orașul este perfect pentru o vacanță în familie, deoarece găzduiește un număr mare de activități distractive pentru copii, dar și pentru adulți, restaurante și cafenele, precum și locuri de cumpărături. Billund are o serie de atracții, cum ar fi Muzeul Billund, grădini amenajate pline de varietăți minunate de flori, peste 12 biserici și un număr mare de locuri pentru cumpărături. Cu toate acestea, Legoland este principala atracție a orașului. Legoland Billund este primul parc Legoland, deschis în 1968. Aici, totul este realizat din blocuri Lego, așa că te poți aștepta să vezi cele mai emblematice locuri din lume construite din cărămizi colorate. În plus, există atracții palpitante care sunt perfecte pentru toate vârstele, de la copii mici până la seniori. Orașul are, de asemenea, un număr mare de companii de producție, multe facilități pentru copii și tineri și un parc de sculpturi. Cu ceea ce a devenit acum al doilea cel mai mare aeroport din țară, Billund este într-o poziție ideală pentru a deveni un centru de turism pentru întreaga Iutlanda. Așadar, deși Billund este într-adevăr un oraș foarte tânăr, are un viitor excepțional de luminos.
Mai multe informații
06 mai
Închiriere masină
Mazda 3
Billund
Billund Airport
15:30 - 6 mai 2025
Copenhagen
Copenhagen City Centre
12:00 - 12 mai 2025
Driver age

Minimum 20, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: DKK 6119
Theft protection
with excess up to 5.000 DKK
Collision damage waiver
with excess up to 5.000 DKK
Pickup

Billund Airport - Telephone: +45-32462945

Arrival Hall

Program: 08:00 - 23:30
The SIXT branch is located in the main arrival hall after baggage claim.
Dropoff

Copenhagen City Centre - Telephone +45-32462945

Ved Vesterport 3

Program: 07:00 - 18:00
The SIXT branch is located directly opposite of Vesterport Train Station.
Transport de la Billund la Norre Nebel
Niciun mijloc de transport selectat
08 mai
2. Norre Nebel
Ai cazare aici
Despre destinație: Nørre Nebel, situat în peisajul costier uimitor din vestul Danemarcei, este un oraș fermecător cunoscut pentru frumusețea sa pitorească și bogatul său patrimoniu cultural. Înconjurat de un peisaj rural pitoresc și la doar o aruncătură de băț de Marea Nordului, Nørre Nebel oferă un amestec perfect de liniște și aventură în aer liber. Explorați străzile pitorești ale orașului, aliniate cu case colorate cu jumătate de lemn, cafenele fermecătoare și magazine artizanale, unde puteți degusta delicatese locale și răsfoiți meșteșuguri realizate manual. Nu ratați ocazia de a vizita atracții din apropiere, cum ar fi istoricul Far Lyngvig sau peisajele extinse de dune de pe plajele din apropiere. Entuziaștii activităților în aer liber se vor bucura de abundența de activități recreative disponibile, de la ciclism și drumeții pe trasee pitorești până la pescuit și surfing de-a lungul coastei accidentate. Iar pentru cei care caută relaxare, ambianța liniștită a orașului Nørre Nebel oferă cadrul ideal pentru a vă destinde în mijlocul splendorii naturale a Danemarcei. Cu decorul său idilic și ospitalitatea sa caldă, Nørre Nebel invită călătorii să experimenteze frumusețea și farmecul coastei de vest a Danemarcei.
Mai multe informații
Transport de la Norre Nebel la Copenhaga
Niciun mijloc de transport selectat
10 mai
3. Copenhaga
Ai cazare aici
Despre destinație: Acum un deceniu, vizitatorii veneau la Copenhaga doar pentru canalele sale, piețele pietruite, străzile fermecătoare și casele pictate în culori pastelate. Acum, acest oraș este cel mai cunoscut pentru designul său inovator, arhitectura de ultimă oră și restaurantele sale de top. Acest oraș istoric cu canale a devenit trendy, cosmopolit și incitant, fără a-și pierde vechile farmece. Portul de basm Nyhavn, promenada legendară a orașului, este cel mai tradițional loc din Copenhaga, unde vizitatorii se bucură de străzile pietruite și casele colorate care contrastează cu cheiul Langelinje, unde se află cea mai faimoasă atracție a orașului, Mica Sirenă. Plimbându-se de-a lungul cheiului Langelinje, opera modernă apare la orizont aducând turiștii înapoi în secolul 21. Un alt reper nou al orașului pe malul apei este complexul de divertisment Black Diamond, un motiv suplimentar pentru a călători dincolo de micul centru axat pe turiști. Clădirea în sine este uimitoare și oferă o oportunitate unică de a se relaxa într-un șezlong cu vedere la apă. Două dintre cele mai cool zone ale orașului sunt Veesterbro și Norrebro, departe de turmele de turiști. Aceste cartiere vibrante vor permite celor mai aventuroși călători să se amestece cu localnicii și să experimenteze atmosfera efervescentă a locurilor precum Norrebro Food Hall, un piață acoperită pentru gurmanzi, sau Ralea, restaurantul unde se duc bucătarii locali să mănânce după muncă. Cel mai cool cartier al Copenhagăi, cu baruri trendy, magazine de design și localuri, unde vizitatorii pot experimenta revoluția culinară pe care orașul o are de oferit, este la doar o călătorie cu metroul de la centrul orașului. Cartierul insular mai puțin călătorit al Christianshavn oferă o privire liniștită asupra vieții rezidențiale și plimbări pe lângă canale. Este, de asemenea, casa "orașului liber" Christiana, o comunitate alternativă colorată construită de hippie în anii 1970, care strălucește cu galerii și cafenele, și are propriul set strict de reguli. Copenhaga este curată, sigură și ușor de cunoscut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai verzi orașe din Europa și transportul său public ar face New York-ul verde de invidie. Centrul său este rezervat pentru pietoni și se aplică legi stricte anti-poluare. Este un loc idilic din punct de vedere al mediului, cu mult spațiu verde și bicicletele depășesc adesea numărul de mașini, așa că fiți atenți când treceți pe pistele de biciclete. Plimbați-vă fără griji la faimosul parc de distracții Tivoli și la minunata grădină botanică a orașului, sau mergeți la cafenelele și restaurantele de pe trotuar în timpul verii alături de localnici. Indiferent ce decideți să faceți în capitala daneză, fie că vă place designul și mâncarea, sau vă plimbați în minune, Copenhaga vă va chema înapoi ca o sirenă.
Mai multe informații
13 mai
Transport de la Copenhaga la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43114
08:15 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
11:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
2h 30m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43114
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
958 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 3
Zboruri 2
Hoteluri 3
Masini 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne