Craciun 2024 - City Break Copenhaga, Danemarca
De la 591 €
Copenhaga, Danemarca

Craciun 2024 - City Break Copenhaga, Danemarca

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 3 iulie 2024
Ref ID: 10018005
Tarif/ persoană De la
591 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 3 iulie 2024

Despre destinație

Acum un deceniu, vizitatorii veneau la Copenhaga doar pentru canalele sale, piețele pietruite, străzile fermecătoare și casele pictate în culori pastelate. Acum, acest oraș este cel mai cunoscut pentru designul său inovator, arhitectura de ultimă oră și restaurantele sale de top. Acest oraș istoric cu canale a devenit trendy, cosmopolit și incitant, fără a-și pierde vechile farmece. Portul de basm Nyhavn, promenada legendară a orașului, este cel mai tradițional loc din Copenhaga, unde vizitatorii se bucură de străzile pietruite și casele colorate care contrastează cu cheiul Langelinje, unde se află cea mai faimoasă atracție a orașului, Mica Sirenă. Plimbându-se de-a lungul cheiului Langelinje, opera modernă apare la orizont aducând turiștii înapoi în secolul 21. Un alt reper nou al orașului pe malul apei este complexul de divertisment Black Diamond, un motiv suplimentar pentru a călători dincolo de micul centru axat pe turiști. Clădirea în sine este uimitoare și oferă o oportunitate unică de a se relaxa într-un șezlong cu vedere la apă. Două dintre cele mai cool zone ale orașului sunt Veesterbro și Norrebro, departe de turmele de turiști. Aceste cartiere vibrante vor permite celor mai aventuroși călători să se amestece cu localnicii și să experimenteze atmosfera efervescentă a locurilor precum Norrebro Food Hall, un piață acoperită pentru gurmanzi, sau Ralea, restaurantul unde se duc bucătarii locali să mănânce după muncă. Cel mai cool cartier al Copenhagăi, cu baruri trendy, magazine de design și localuri, unde vizitatorii pot experimenta revoluția culinară pe care orașul o are de oferit, este la doar o călătorie cu metroul de la centrul orașului. Cartierul insular mai puțin călătorit al Christianshavn oferă o privire liniștită asupra vieții rezidențiale și plimbări pe lângă canale. Este, de asemenea, casa "orașului liber" Christiana, o comunitate alternativă colorată construită de hippie în anii 1970, care strălucește cu galerii și cafenele, și are propriul set strict de reguli. Copenhaga este curată, sigură și ușor de cunoscut. Este, de asemenea, unul dintre cele mai verzi orașe din Europa și transportul său public ar face New York-ul verde de invidie. Centrul său este rezervat pentru pietoni și se aplică legi stricte anti-poluare. Este un loc idilic din punct de vedere al mediului, cu mult spațiu verde și bicicletele depășesc adesea numărul de mașini, așa că fiți atenți când treceți pe pistele de biciclete. Plimbați-vă fără griji la faimosul parc de distracții Tivoli și la minunata grădină botanică a orașului, sau mergeți la cafenelele și restaurantele de pe trotuar în timpul verii alături de localnici. Indiferent ce decideți să faceți în capitala daneză, fie că vă place designul și mâncarea, sau vă plimbați în minune, Copenhaga vă va chema înapoi ca o sirenă.
Mai multe informații

Servicii incluse

23 dec.
Transport de la București la Copenhaga
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43111
06:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
08:45 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43111
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
23 dec.
Transfer
Transfer de la Kastrup (CPH) la Comfort Hotel Vesterbro

Private

Standard Private Sedan (1-4) (Sedan)
  • Maximum waiting time: 60 minutes
23 dec.
Cazare
4 Nopţi
Comfort Hotel Vesterbro 7,8 Bun
Copenhagen - La 2,0 km de centruB&BVesterbrogade 23-29, Copenhagen 1620 Moderate Room, Non Smoking (1 Double Bed) - Package Rate
With a stay at Comfort Hotel Vesterbro, you'll be centrally located in Copenhagen, within a 10-minute walk of Tivoli Gardens and City Hall Square. This hotel is 1 mi (1.7 km) from Strøget and 1.2 mi (1.9 km) from Torvehallerne.Don't miss out on recreational opportunities including a fitness center and bicycles to rent. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access and concierge services.Stay in one of 400 guestrooms featuring LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include irons/ironing boards, and housekeeping is provided weekly.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the hotel's coffee shop/cafe. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily from 6:30 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include express check-in, express check-out, and dry cleaning/laundry services. Planning an event in Copenhagen? This hotel has 775 square feet (72 square meters) of space consisting of conference space and meeting rooms. Self parking (subject to charges) is available onsite.
24 dec.
Bilete activități
City Sightseeing Copenhagen Hop-On Hop-Off Bus Tour
City Sightseeing Copenhagen Hop-On Hop-Off Bus Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 16 la 100 ani: 2 )
3 ore și 10 minute 24-Hour Ticket - Classic Route
Vezi detalii
27 dec.
Transfer
Transfer de la Comfort Hotel Vesterbro la Kastrup (CPH)

Private

Standard Private Standard Car (Car)
  • No waiting time
27 dec.
Transport de la Copenhaga la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43114
22:00 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
01:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43114
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
591 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 4
Această vacanță include
Destinations 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1
Transfers 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne