Salzburg & Salina Salzwelten , Austria - ianuarie 2025
De la 437 €
Salzburg, Austria

Salzburg & Salina Salzwelten , Austria - ianuarie 2025

Pachet de vacanță
Creat: joi, 12 septembrie 2024
Ref ID: 12704200
Tarif/ persoană De la
437 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 12 septembrie 2024

Despre destinație

Salzburg, locul de naștere al lui Mozart, se află la granița dintre Austria și Germania. Râul Salzach separă vechiul și noul oraș Salzburg. Orașul vechi este impresionant și concentrat. Se centrează în jurul largului Residenzplatz și este în mare parte o zonă pietonală. Orașul relativ nou se centrează în jurul Mirabellplatz și Markartplatz. Dealurile impresionante ale Salzburgului se ridică direct din orașul vechi. Cea mai vizibilă fortificație de pe deal este Hohensalzburg, construită de-a lungul secolelor pe un sit antic celtic și roman, și acum este cel mai mare castel medieval complet conservat din Europa. Pentru splendoare de alt gen, vizitați Castelul Mirabell și grădinile sale, situate chiar lângă râul Salzach și Universitatea de Muzică și Arte Mozarteum. Castelul a fost construit de un arhiepiscop pentru curtezana sa iubită. Puteți să vă plimbați prin grădinile extravagante de trandafiri și flori și să vă minunați de piticii de piatră din Zwerglgarten. Pentru a afla mai multe despre Mozart și viața sa, mergeți la Geburtshaus, casa în care s-a născut Mozart. Strada în sine merită o privire, semnele de breaslă și decorațiunile pictate pe pereți sunt aproape așa cum erau la momentul nașterii lui Mozart. Casa expune picturi, scrisori și decoruri de scenă pentru diversele opere pe care Mozart le-a scris. Protejat de munții împăduriți, Salzburg este un oraș de încântare a cărui voce se exprimă în unele dintre cele mai sublime muzici din lume, compuse de fiul său preferat, Mozart. Epoca care a produs geniul muzical neegalat al lui Mozart a construit și frumoasele castele și biserici ale Salzburgului și a generat o dragoste de muzică care trăiește și astăzi în nenumăratele serii de concerte și festivalul anual de vară din Salzburg.
Mai multe informații

Servicii incluse

06 ian.
Transport de la București la Salzburg
Plecare
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43233
14:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:05 - Salzburg, Salzburg (SZG)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43233
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
06 ian.
Transfer
Transfer de la Salzburg (SZG) la Leonardo Hotel Salzburg City Center

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
06 ian.
Cazare
4 Nopţi
Leonardo Hotel Salzburg City Center 8,1 Foarte bine
Salzburg - La 0,4 km de centruDOAR CAMERAHildmannplatz 5, Salzburg 5020 Comfort Room
A stay at Leonardo Hotel Salzburg City Center places you in the heart of Salzburg, within a 15-minute walk of Salzburg Christmas Market and Salzburg Cathedral. This hotel is 1.1 mi (1.8 km) from Mirabell Palace and Gardens and 0.1 mi (0.2 km) from Sigmundstor Tunnel.Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 86 air-conditioned rooms featuring refrigerators and LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided on request.Grab a bite from the snack bar/deli serving guests of Leonardo Hotel Salzburg City Center. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are served on weekdays from 7:00 AM to 10:00 AM and on weekends from 7:00 AM to 10:30 AM for a fee.Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and multilingual staff. Self parking (subject to charges) is available onsite.
08 ian.
Bilete activități
Salzburg Super Saver: Original Sound of Music and Salt Mines Day Trip
Salzburg Super Saver: Original Sound of Music and Salt Mines Day Trip
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
9 ore și 15 minute 08:45 Salzburg Super Saver: Original Sound of Music and Salt Mines Day Trip
Vezi detalii
10 ian.
Transfer
Transfer de la Leonardo Hotel Salzburg City Center la Salzburg (SZG)

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
10 ian.
Transport de la Salzburg la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43234
16:40 - Salzburg, Salzburg (SZG)
19:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43234
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
437 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 4
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne