City break 1 Decembrie, Frankfurt, Germania
De la 261 €
Frankfurt, Germania

City break 1 Decembrie, Frankfurt, Germania

Pachet de vacanță
Creat: joi, 29 august 2024
Ref ID: 12021283
Tarif/ persoană De la
261 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 29 august 2024

Despre destinație

Bine ați venit la Frankfurt, Germania – un oraș dinamic în care tradiția se întâlnește cu modernitatea, creând un amestec unic care captivează fiecare vizitator. Cunoscută drept capitala financiară a Europei, Frankfurt nu este doar despre zgârie-nori și centre de afaceri; oferă o bogată tapiserie de experiențe culturale, istorice și culinare care vă vor face cu siguranță vizita de neuitat. Începeți-vă călătoria în inima orașului la Römerberg, piața istorică din Frankfurt. Aici, puteți admira casele tradiționale cu cherestea și emblematicul Römer, care a servit drept primărie de peste 600 de ani. În apropiere, Catedrala Sf. Bartolomeu, cu arhitectura sa gotică falnică, oferă o privire asupra trecutului medieval al orașului și oferă o priveliște uimitoare de pe puntea sa de observație. Nu ratați șansa de a vă plimba de-a lungul râului Main, unde vă puteți bucura de priveliști pitorești și poate faceți un tur relaxant cu barca. Pentru pasionații de artă și istorie, Museumsufer (Museum Embankment) este o vizită obligatorie. Acest grup de muzee de-a lungul malului râului include renumitul Muzeu Städel, care prezintă capodopere din șapte secole de artă europeană și Muzeul Filmului German, care se adâncește în lumea fascinantă a cinematografiei. Muzeul de Istorie Naturală Senckenberg, cu expozițiile sale impresionante de dinozauri, este perfect atât pentru familii, cât și pentru iubitorii de știință. Nicio călătorie la Frankfurt nu ar fi completă fără să vă răsfățați cu bucătăria locală. Îndreptați-vă spre cartierul vibrant Sachsenhausen, cunoscut pentru tavernele sale tradiționale de vin cu mere. Aici puteți savura mâncăruri consistente, cum ar fi cârnații Frankfurter, sosul verde (Grüne Soße) și Handkäse mit Musik (o specialitate regională de brânză). Asortați masa cu un pahar de Apfelwein (vin de mere) pentru un gust autentic de Frankfurt. Fie că ești un pasionat de istorie, un iubitor de artă sau un gurmand, Frankfurt promite o experiență bogată și diversă, care te va lăsa dornic să te întorci.
Mai multe informații

Servicii incluse

29 nov.
Transport de la București la Frankfurt
Plecare
Tarom
Tarom Tarom - RO301
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:15 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
0 PC Non-stop
Transport:  RO301
Clasa de cabină: Economy
29 nov.
Transfer
Transfer de la Frankfurt Main (FRA) la Hotel Imperial

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
29 nov.
Cazare
3 Nopţi
Hotel Imperial 7,2 Bun
Frankfurt - La 2,7 km de centruDOAR CAMERASophienstrasse 40, Frankfurt 60487 Comfort triple room
With a stay at Hotel Imperial, you'll be centrally located in Frankfurt, within a 5-minute drive of Festhalle Frankfurt and Skyline Plaza. This hotel is 1.3 mi (2.1 km) from Frankfurt Trade Fair and 5 mi (8 km) from Deutsche Bank Park.Make use of convenient amenities such as complimentary wireless internet access, a television in a common area, and tour/ticket assistance.Stay in one of 68 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Take advantage of the hotel's room service (during limited hours). To-go breakfasts are available daily for a fee.Featured amenities include a computer station, complimentary newspapers in the lobby, and a 24-hour front desk. Self parking (subject to charges) is available onsite.
30 nov.
Bilete activități
Frankfurt Highlights Guided Walking Tour
Frankfurt Highlights Guided Walking Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 60 ani: 2 )
De la 3 la 4 ore 10:00 Frankfurt Highlights Guided Walking Tour
Vezi detalii
02 dec.
Transfer
Transfer de la Hotel Imperial la Frankfurt Main (FRA)

Privat

Standard UberX Affordable, everyday rides (Mașină cu șofer)
02 dec.
Transport de la Frankfurt la București
Retur
Tarom
Tarom Tarom - RO306
19:25 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
22:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC Non-stop
Transport:  RO306
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
261 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 3
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne