City Break Riga, Lituania - octombrie 2024
De la 492 €
Riga, Letonia

City Break Riga, Lituania - octombrie 2024

Pachet de vacanță
Creat: marți, 17 septembrie 2024
Ref ID: 11718952
Tarif/ persoană De la
535 €
492 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 17 septembrie 2024

Despre destinație

Riga este bijuteria coroanei statelor baltice și este epicentrul cultural, educațional, politic, financiar, comercial și industrial al regiunii. Încântător împărțită de râul Daugava, se prezintă ca un oraș al culorilor, al turnurilor bisericilor și al frumoaselor nopți cu lumini galbene. Deși orașul este rapid inundat de un colaj de zgârie-nori din sticlă și oțel, este încă definit de uimitorul său centru vechi, asemenea unei cutii de ciocolată, despre care executivii Disney pot doar să viseze. Art Nouveau este, de asemenea, un lucru mare în Riga. Notabilul district art nouveau al orașului a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO și este considerat în mod obișnuit cea mai fină și cea mai bine conservată colecție de arhitectură art nouveau din Europa. Pe lângă drăgălășenia sa de oraș de jucărie, acest oraș este funky și vibrant cu un suflet de oraș mare. Capitala letonă este fuziunea perfectă de vechi și nou; vizitatorii vor găsi cel mai la modă club într-o clădire spectaculoasă art-nouveau. Orașul a fost numit "Al Doilea Oraș care nu doarme niciodată" și pe bună dreptate; în Riga se poate ieși în fiecare noapte a săptămânii până în primele ore ale dimineții și există chiar și restaurante deschise 24 de ore pentru a satisface pofta oricui, oricând. Cu eleganța sa atemporală și ambițiile sale cosmopolite, Riga a fost declarată Capitală Europeană a Culturii pentru 2014. Orașul este acum chic, plin de viață și verde, parcurile acoperă o cincime din capitală, și și-a lăsat în urmă trecutul gri și nu are intenția de a se uita înapoi.
Mai multe informații

Servicii incluse

25 oct.
Transport de la București la Riga
Plecare
Air Baltic
Air Baltic Air Baltic - BT758
15:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:40 - Riga, Riga Intl (RIX)
0 PC Non-stop
Transport:  BT758
Clasa de cabină: Economy
25 oct.
Cazare
3 Nopţi
Wellton Riga Hotel & SPA 8,5 Foarte bine
Riga - La 5,3 km de centruDOAR CAMERAValnu street 49, Riga LV-1050 Standard Double or Twin Room
Located in Riga (Old Town Riga), Wellton Riga Hotel & SPA is a 4-minute walk from St John's Church and 6 minutes by foot from St. Peter's Church. This spa hotel is 0.5 mi (0.8 km) from Powder Tower and 0.6 mi (1 km) from Freedom Monument.Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages, body treatments, and facials. You can take advantage of recreational amenities such as an indoor pool and a sauna. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, tour/ticket assistance, and a reception hall.Make yourself at home in one of the 174 air-conditioned rooms featuring minibars and LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Enjoy international cuisine at Tapas Tapas, a restaurant which features a bar/lounge, or stay in and take advantage of the room service. To-go breakfasts are available daily for a fee.Featured amenities include complimentary wired internet access, a computer station, and dry cleaning/laundry services. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours).
26 oct.
Bilete activități
Riga Old Town walking tour
Riga Old Town walking tour
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 100 ani: 2 )
1 oră și 45 minute 10:30 English Tour
Vezi detalii
28 oct.
Transport de la Riga la București
Retur
Air Baltic
Air Baltic Air Baltic - BT757
12:00 - Riga, Riga Intl (RIX)
14:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC Non-stop
Transport:  BT757
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
535 €
492 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 3
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Activităţi 1

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne