City Break Cracovia, Polonia - noiembrie 2024
De la 281 €
Cracovia, Polonia

City Break Cracovia, Polonia - noiembrie 2024

Pachet de vacanță
Creat: marți, 24 septembrie 2024
Ref ID: 10429369
Tarif/ persoană De la
281 €
Bazat pe 2 adulți
562 €
Pretul total
Creat: marți, 24 septembrie 2024

Despre destinație

Krakow este frumos, un bijuterie printre orașele europene. Oamenii au trăit și au construit aici încă din secolul al IX-lea. Districtul istoric al Orașului Vechi din inima Krakowului este de fapt orașul medieval stabilit în 1257. Krakow rămâne capitala arhitecturală de necontestat a Poloniei și adăpostește una dintre cele mai vechi universități din Europa. Numeroasele parcuri și Planty, centura verde a orașului care înconjoară centrul orașului, fac din Krakow un oraș minunat de vizitat. Întregul stare miasto, orașul vechi al Krakowului, este adorabil, fiecare stradă merită o plimbare lentă. În centrul său se află Rynek Glowny, una dintre cele mai frumoase piețe de piață din Europa. Kosciol Mariacki din colțul său de nord-est, este o catedrală bogat decorată, cu un altar sculptat vechi de 500 de ani. Diagonal peste piață se află singurul turn al primăriei care a fost cruțat când restul clădirii a fost demolat în 1820. Așezat pe râul Wista, se află Castelul Wawel, cea mai bună piesă supraviețuitoare de arhitectură renascentistă din Polonia. Castelul a fost sediul regal al Poloniei și este principala atracție turistică a orașului. Terenurile constau din palat, o catedrală uriașă și o grădină mare. Catedrala Regală domină complexul Wawel. A fost locul de încoronare și locul de înmormântare al aproape tuturor monarhilor Poloniei. Construit în secolul al XI-lea în stil romanic, turnul său oferă o vedere splendidă asupra Krakowului. Frumusețea arhitecturii sale vechi, atmosfera de mare cultură, artă și literatură, farmecul numeroaselor sale cafenele, baruri și puburi, întotdeauna pline de localnici și turiști, fac din acest oraș una dintre cele mai bune destinații turistice din lume.
Mai multe informații

Servicii incluse

15 nov.
Transport de la București la Cracovia
Plecare
Wizz Air
Wizz Air Wizz Air - W62058
13:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:30 - Krakow, John Paul II - Balice (KRK)
0 PC Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W62058
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
15 nov.
Transfer
Transfer de la John Paul II - Balice (KRK) la Novum House Tomasza

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
15 nov.
Cazare
3 Nopţi
Novum House Tomasza 8,5 Foarte bine
Kraków - La 0,3 km de centruDOAR CAMERASwietego Tomasza 26, Kraków 31-113 Classic Double Room
With a stay at this apartment, you'll be centrally located in Kraków, steps from Royal Road and 3 minutes by foot from Main Market Square. This apartment is 2.1 mi (3.3 km) from Oskar Schindler Factory and 2.5 mi (4.1 km) from Wawel Castle.Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent, or other amenities including complimentary wireless internet access and concierge services.Make yourself comfortable in this air-conditioned apartment, which has a kitchenette. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and a flat-screen television is provided for your entertainment. Conveniences include a laptop-compatible safe and a desk, as well as a phone with free local calls.Take advantage of the apartment's room service (during limited hours).Featured amenities include complimentary wired internet access, express check-in, and express check-out. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours).
18 nov.
Transfer
Transfer de la Novum House Tomasza la John Paul II - Balice (KRK)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Bus)
18 nov.
Transport de la Cracovia la București
Retur
Wizz Air
Wizz Air Wizz Air - W62057
10:50 - Krakow, John Paul II - Balice (KRK)
13:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W62057
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
281 €
Bazat pe 2 adulți
562 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 3
Această vacanță include
Destinații 1
Zboruri 2
Hoteluri 1
Transferuri 2

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Vezi mai multe vacanțe
Contactează-ne