Circuit Spania: cultura, istorie si gastronomie
De la 1.231 €

Circuit Spania: cultura, istorie si gastronomie

Pachet de vacanță
Creat: marți, 2 iulie 2024
Ref ID: 10002124
Tarif/ persoană De la
1.231 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 2 iulie 2024
Destinații: Barcelona, Valencia, Madrid, Sevilla

Itinerarul tău pe zile

02 oct.
Transport de la București la Barcelona
Plecare
HiSky
HiSky HiSky - H4263
10:00 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
12:10 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
3h 10m 0 KG Non-stop
Transport:  H4263
Clasa de cabină: Economy
02 oct.
1. Barcelona
Ai cazare aici
Despre destinație:

Descoperă minunile Barcelonei, o metropolă vibrantă și plină de culoare. Capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome Catalonia, Barcelona te așteaptă să fii parte din povestea orașului, explorând locuri emblematice: celebrele creații arhitecturale ale lui Antoni Gaudí, ca Sagrada Familia, Casa Milà sau Parcul Güell. Te vor captiva și muzeele de prestigiu, precum Muzeul Picasso și Fundația Joan Miró. 

Barcelona e iubită și pentru plajele sale aurii, cum ar fi Barceloneta, unde poți savura soarele Mediteranei și apele limpezi. Dacă ești pasionat de gastronomie, ai o varietate impresionantă de restaurante, de la tavernele tradiționale din Barri Gòtic, piețe tipice spaniole - ca Mercat de la Boqueria - și până la restaurante de fine dining. Descoperă străzile istorice ale Cartierului Gotic și bucură-te de atmosfera vibrantă a celebrei La Rambla.

Pentru iubitorii de viață de noapte, Barcelona strălucește prin cluburi și baruri moderne, oferind distracție vibrantă și diversificată. Cu atmosfera sa cosmopolită, orașul atrage DJi internaționali, transformând serile tale în experiențe memorabile. Alege Barcelona și bucură-te de o călătorie autentică și captivantă! 


Mai multe informații
03 oct.
Bilete activități
Barcelona City Tour Hop-On Hop-Off with Optional Catamaran
Barcelona City Tour Hop-On Hop-Off with Optional Catamaran
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 65 ani: 2 )
4 ore 24-Hour & 60-minute Catamaran
Vezi detalii
04 oct.
Transport de la Barcelona la Valencia
Renfe - 4R1101
10:15 - Barcelona, SANTS RAILWAY STATION, Barcelona
13:13 - Valencia Joaquin Sorolla
2h 58m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
04 oct.
2. Valencia
Ai cazare aici
Despre destinație: Valencia își prețuiește huertas, livezile, de copaci cu fructe citrice, care înfloresc în ciuda condițiilor aride. Aici, vizitatorii vor găsi monumente dedicate apei, sau fântâni, și sărbătoriri ale vegetației, sau grădini. Această capitală provincială, al treilea oraș ca mărime din Spania, oferă de asemenea o varietate de muzee și monumente și clădiri antice, toate cu un gust distinctiv maur și nautic. Valencia este locul de naștere al paella și orxata de chufas, și oferă cel mai autentic cadru pentru a le degusta. Din Orașul Vechi se ridică Seu, Catedrala Metropolitană, în stil gotic și neoclasic. Turnul său, Micalet, oferă o panoramă largă asupra centrului istoric al orașului. Interiorul catedralei este remarcabil pentru simplitatea sa răcoroasă și altarul simplu, dar frumos, cu șase panouri. Museu de la Seu, Muzeul Catedralei, revendică printre alte comori mai mici, două Goyas mari și unul dintre cele câteva Sfinte Graaluri presupus autentice ale Spaniei. În apropiere se află Llotja de la Seda, fostul schimb de mătase, cu pilonii săi frumoși. Nu contează dacă vă place modernul sau vechiul, Valencia are totul de oferit. Puteți să vă pierdeți noaptea în centrul istoric și să vă plimbați în fața catedralei iluminate sau să vizitați La Ciudad de las Artes y las Ciencias, Orașul Artelor și Științelor, partea avangardistă a orașului.
Mai multe informații
05 oct.
Bilete activități
Seafood paella cooking class, tapas and visit to Ruzafa market.
Seafood paella cooking class, tapas and visit to Ruzafa market.
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 100 ani: 2 )
3 ore și 30 minute 11:00 Workshop Seafood Paella and Visit Ruzafa Market
Vezi detalii
06 oct.
Transport de la Valencia la Madrid
Renfe - 4R5721
12:36 - Valencia Joaquin Sorolla
14:38 - Madrid-Chamartín-Clara Campoamor railway station
2h 2m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
06 oct.
3. Madrid
Ai cazare aici
Despre destinație: Madrid are un ritm propriu: Aerul uscat al câmpiei Castilianei trosnește cu mulțimile sale cosmopolite. Dacă vitrinele iluminate de-a lungul Gran Vía și eleganța neîntreruptă a Paseo de la Castellana sunt copleșitoare, retrageți-vă în Vechiul Madrid. Labirintul său de străduțe laterale la sud de Plaza Mayor și Puerta del Sol sunt ceea ce face Madridul real. Petreceți jumătate de zi în Muzeul Prado, apoi odihniți-vă pe treptele care coboară spre lac în luxuriantul Parc Retiro. Orașul începe să se anime imediat ce soarele apune. Madrid se mândrește cu cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european. Madrid este plin de evenimente culturale pe tot parcursul anului. După un concert, o piesă de teatru sau un film, puteți alege dintre sute de baruri de tapas și o gamă nesfârșită de localuri de noapte. Madrid combină cu succes sofisticarea sa cosmopolită cu cele mai prețuite tradiții locale, rezultatul este fascinant de explorat.
Mai multe informații
07 oct.
Bilete activități
Toledo and Segovia Full-Day Tour with an Optional Visit to Avila
Toledo and Segovia Full-Day Tour with an Optional Visit to Avila
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 100 ani: 2 )
De la 11 la 13 ore 07:45 Toledo, Segovia, Avila (13hr)
Vezi detalii
08 oct.
Transport de la Madrid la Sevilla
Renfe - 4R2130
13:00 - Madrid, ATOCHA RAILWAY ST. , Madrid
15:43 - Sevilla Santa Justa
2h 43m Non-stop Tarif: Standard (Non Flex)
Clasa de cabină: STANDARD
08 oct.
4. Sevilla
Ai cazare aici
Despre destinație: Sevilla are o culoare specială, acest oraș efervescent este plin de arhitectură tradițională captivantă în culori de lămâi, prune și portocale. Râul Guadalquivir curge aproximativ de la nord la sud prin Sevilla. Cea mai mare parte a orașului, inclusiv cartierul vechi Barrio de Santa Cruz, se află pe malul estic, în timp ce Barrio de Triana se află pe malul vestic. La miezul nopții, cântatul, aplauzele și jocul de chitară spontane umplu barurile și străzile. Ziua, diversitatea patrimoniului orașului devine evidentă. Romanii, maurii, spaniolii catolici și acum, hoardele de turiști au încercat cu toții să revendice Sevilla ca fiind a lor. Într-adevăr, Sevilla nu a eșuat niciodată în a stârni imaginația noilor veniți. Din stradă, catedrala pare neimpresionantă; trebuie să intri înăuntru pentru a avea o idee despre dimensiunile sale. Coloane masive susțin acoperișul boltit, iar bogăția comorilor este fabuloasă dincolo de credință. Un alt obiectiv major al orașului este La Giralda, care a fost minaretul moscheii Almohad. De la vârf, există o vedere fantastică a orașului peste turlele înțepate și contraforții acoperișului. La Torre del Oro, un simbol al orașului, inițial acoperit cu țigle aurii, veghează asupra orașului așa cum a făcut-o întotdeauna din 1220. Sevilla noaptea este minunată, totul capătă un aer mistic capabil să hipnotizeze și dacă știi cum să trăiești, vei cădea sub vraja sa.
Mai multe informații
08 oct.
Bilete activități
Seville: Authentic Flamenco Show - Museo del Baile Flamenco
Seville: Authentic Flamenco Show - Museo del Baile Flamenco
2 Bilete ( Adulţi de la 18 la 65 ani: 2 )
1 oră 20:45 Espectáculo Patio Flamenco
Vezi detalii
Există un transport în aceeași zi. Verifică orele
09 oct.
Bilete activități
Alhambra Palace and Albaicin Tour with Skip the Line Tickets from Seville
Alhambra Palace and Albaicin Tour with Skip the Line Tickets from Seville
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 100 ani: 2 )
13 ore 07:00 Alhambra Granada Albaicín Tour
Vezi detalii
11 oct.
Transport de la Sevilla la București
Retur
WizzAir
WizzAir WizzAir - W43196
10:40 - Sevilla, Sevilla (SVQ)
15:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
4h 5m Non-stop Tarif: Basic
Transport:  W43196
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Basic
Tarif/ persoană De la
1.231 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adults
Nopţi 9
Această vacanță include
Destinations 4
Zboruri 5
Hoteluri 4
Activităţi 5

Recomandările specialiștilor noștri

Ți-am pregătit itinerare irezistibile pentru destinațiile în trend pentru a-ți simplifica alegerea. Care dintre ele te atrage cel mai mult?

Mai multe recomandări
Contactează-ne